Pienoismallit.net

Toni Jussila

Vähän taukoa pidelly mutta katsotaan…
Mitä työn alla?   10.12.2011 21:26
Noissa kumiosissa onkin maalaamista! Olen laiska ja suosin mahdollisuuksien mukaan vaunujen kokometallipyöräisiä versioita;)
Jeah.
Voisit kokeilla erilaisia tummankeltaisen, ruskean ja okran sävyjä. Haetko jotain tämäntyyppistä pintaa:

www.pienoismallit.net/galleria/malli_5600/
Mitä työn alla?   21.8.2011 13:53
Pacific-dioraama vaiheessa. Pohjana käytin sätkätupakkaa ja jotain sirotetta. Kasvien kiinnittäminen on niin työlästä kuin kuvittelinkin. Käytännössä jokainen risu pitää liimata erikseen. Lisäksi tarvitaan eri lajikkeita ainakin 5-7 kpl, ettei menisi turhan yksipuoliseksi. Sitten on vielä maalausvaihe useilla eri vihreän sävyillä. Tankki vaatii vielä hiomista, ainakin siirtokuvan repeäminen täytyy peittää jollakin kettingillä tms;-)

www.pienoismallit.net/media/kuvat/08/41/07/084107.jpg
Mitä työn alla?   20.8.2011 17:14
Teemu Siltanen kirjoitti:
"Aavikko"-ryhmärakenteluun aloittamani 1/72 dioraama myöhästyi pahasti deadlinesta, ja on edelleen työn alla. Ehkä tämä joskus valmistuu…
Hyvältä näyttää toistaiseksi. Varsinkin rakennuksessa on aidon näköinen pinta!
Mitä työn alla?   28.6.2011 18:17
Haasteellinen Pacific/viidakko-aiheinen dioraama vielä osittain plänäilyvaiheessa. Shermanni on saanut jo peittomaalin ja modulaatiot. Ukoilla jo vaatteet varjostettu öljyväreillä. Saas nähdä miten ton paidattoman jannun kanssa käy, sillä en ole ennen häivytystekniikkaa enkä öljyvärejä käyttänyt ja ihon maalaaminen voi mennä konstikkaaksi.

Takana näkyy vähän luonnostelmaa. Kyseessä on näkymä jonkinlaiselta improvisoidulta kenttälääkintäpaikalta. Shermanin mukanaoloa perustelen lähinnä esteettisillä syillä, sillä teen siitä miehittämättömän näköisen eikä etulinja sijaitse ihan nurkan takana.

Mukaan pitäisi saada vielä palmuja, pensaita ja muutenkin runsasta kasvillisuutta sekä pino laatikoita ja muuta sodan roinaa tuohon vaunun eteen. Jotain kamaa voisi heittää vielä tankin päälle.

www.pienoismallit.net/media/kuvat/08/25/72/082572.jpg
Jees, pitänee muistaa karauttaa paikalle.
"Voi harmi", olen tuolloin taas Thaikkulan suunnalla..
Joo eiköhän näillä tiedoilla pärjää;)