Pienoismallit.net

Markku-Setä

Perustietoni

Ikä
55 vuotta
Ammatti
metallimies
Paikkakunta
Aura (Turku)
Kiinnostuksen kohteet
LeKot 1/48 ww2, AFV 1/35 ww2, Autot (USA) 1/24-5 1900-1945/1956-1970 (myös 1/1)
Harrastanut mallailua
Yli kymmenen vuotta

Lisää minusta

4-kymppinen "äijänrähjäke", muovinpalojen liimailua takana yli 30v. Lentokoneilla aloitettiin, eikä loppua näy -mittakaava vain pienenee (siis mallien koko suurenee). Maakalusto ja figuurit tuli mukaan joskus 80-luvun lopulla ja niitäkin vielä jossain määrin rakennan, mieluiten vähän erikoisempia vaunuja ja kuorma-, panssari-, ym-autoja. Automallit ovat sitten oma lukunsa, ne tulivat mukaan tuon 1/1 wanha-auto-harrastuksen myötä. (ruostettakin on jo raapittu lähes neljännesvuosisata…)
Rakennustekniikoissa vannon edelleen pensselilläsutimisen nimeen. Jälki on ainakin toistaiseksi omaa silmää miellyttänyt, ja itsellenihän näitä malleja teen… Joitain palkintojakin on vuosien varrella napsittu, vaikken mikään kilpailijaluonne olekaan.
Mallinrakennus on minulle rentouttavaa arjesta irrottautumista ja wanhan käsillä tekemis-perinteen jatkamista. Lisänä on sitten tietysti tuo historiantutkiskelu, vaikka absoluuttinen mittatarkkuus ei minun juttuni ole. Enemmän yritän saada malleihini jonkinlaista "luonnetta". (Ovat testeissä väittäneet "visuaaliseksi luonteeksi", liekö tuolla sitten jotain tekemistä asian kanssa?)
Ihmisenä olen leppoisa, vaikkakin rankemmasta huumorista pitävä otus, eikä tässä kai muistelmiaan ollut tarkoitus kirjoittaa, joten lopettelenkin sitten tähän ;).

Uusimmat rakentamani mallit

Vieraskirja

Ei vielä viestejä. Jätä hänelle terveisiä, kysymyksiä tai muita kommentteja.