Pienoismallit.net

Matti Peltola

SU-152 (varhainen) 23.4.2020 17:59 Malli
Komea malli ja hieno selostus. Tosiaan Tommin kanssa samoilla linjoilla - ymmärrykseni mukaan tuo oli nimenomaan bunkkerintuhoaja, kaikki muu on vain vahingossa toimivaksi todettua. Hieno esimerkki neuvostoliiton tyylistä tehdä tankki tai telatykki tankista: otetaan jäätävä määrä rautaa, valetaan siitä kivoja palikoita ja pultataan kasaan niin paljon lisää rautaa ja moottorin kokoa ja tehoa kasvattaen, että se toimii. Tässähän on niin paljon panssaria, ettei Panttereiden tai Tiikereiden aseistuksella ollut oikeastaan mitään jakoa siihen, jos edes melkein edestäpäin joutui kohtaamaan.
Northrop/MDD YF-23 Black Widow 1.3.2020 23:09 Malli
Hämmentävä laitos. Komea myös! Northtrop rakenteli paljonkin protoja ja tarjoiluvehkeitä, jotka ei sitten voittaneet kilpailutuksia (YB-49, jenkkien Lentävä Siipi esim. ja sit myöhemmin saivatkin läpi B-2:n, joka olikin tismalleen samalla kärkivälillä "ihan vaan jotta pentele!" :)). Hieno malli ja mielenkiintoinen kone!
Imperial Star Destroyer 17.2.2020 20:07 Malli
paavo p. kirjoitti:
Todella upeaa työtä :-) ! Jäisi minulla noin pieni tekemättä.
Kiitos! Tuo oli ihanan haasteellinen tapaus. Maalipinta onnistui kyllä erittäin hyvin kauttaaltaan (moottoreiden yksityiskohdat on hieman epäsiistit).
Silti, mielestäni tämä on jopa vähemmän siisti kuin tuo mun Gunshippi, mutta lie tuo kaksieuronen tekee sen eron? Näkee suoraan et nyt on pieni härveli. Noh, kaikkea ei voi saada tai tajuta heti :p

Suosittelen kyllä kokeilemaan, tarpeeksi ohuella maalilla saa nämä pienet vehkeet asettumaan oikein kivasti. Jopa pensseleillä sutien!
LAAT/i 10.2.2020 22:28 Malli
paavo p. kirjoitti:
Hieno on :-) . Tuliko ukkelit mukana tykkitorneihin ja ohjaamoon?
Kiitos :) Ei tullut ukkeleita itsessään, mutta kyllä niissä oli "penkeissä" valkoiseksi maalattavat kohdat, jotka oletan olevan kloonisotureita. Tuossa mittakaavassa se ukkelin "pää" on about puolet nuppineulan nupista. On aika pahuksenmoisen pientä.
Viking Sally 2.8.2019 06:22 Malli
Tämä on aivan mieletön! Jos olisi hattu, nostaisin päästä ja kumartaisin. Nyt saa pelkkä kumarrus riittää, ei tuohon voi muuta sanoa. Mielenkiinnosta haluisin arvostelun päälle tähän malliin, koska mielestäni tässä on aineksia Viikon Malliksi.

Oman työn osuus huomioiden tuo on ollut jo aivan valtava työsarka, eikä kovin moni olisi saattanut maaliin.
Tie Fighter 27.7.2019 15:05 Malli
Hieno kuin eläin pienenä! Ja Sabinen tyyliä onkin jo ikävä. Pirteä veto, arvostan!
Autobusu SM 9.5 30.1.2019 06:33 Malli
Ilman kolikkoa: isompi malli, "oikein jees".
Kolikon kanssa: pieni malli, "upea!".

Työn jälki on erittäin tarkkaa ja siistiä. Väritys uskottava, matkustajat kruunaa kakun. Todella hieno!
Tupolev SB 2M-103 10.1.2019 19:09 Malli
Itse 1/72:sta paljon harrastelevana: nättiä jälkeä tuosta ilmeisen huonosta lähtökohdasta.
En ota muotovirheisiin ym. kantaa vaan keskityn kädenjälkeen, joka on mielestäni erittäin hyvä ja onnistunut.
Kritiikkiä sama, kuin yllä: hieman muovisen oloinen.

Itse unelmoin yhtä kärsivällistä työskentelyä itselleni, ehkä sitä vielä jonakin päivänä…
PB4Y-2 Privateer 1.11.2018 07:15 Malli
Hieno. Pohjasta olisin kaivannut kuvaa, mutta näkyviltä osin hyvältä näyttää. Lähemmistä kuvista olisi voinut sanoa enempi maalausjäljestä tai ylipäänsä yksityiskohdista, mutta mielestäni se on jo hieman saivartelua. 1/72 koossa isompikin malli on aika pieni…
Viikinkimiekan pienoismalli 1.11.2018 07:07 Malli
Tämä on hieno. Ja rautanaulasta butaanipolttimella tuollainen? Todella hieno!