Pienoismallit.net

Ari Oksanen

Mitä työn alla?   30.12.2015 22:12
Timo-Matti H kirjoitti:
Olisiko kone Hot Shotsista? Ajeetista väännetty USA:n laivaston hävittäjä, mikäsenniminytoli?
Bingo! Oscar EW-5894 Phallus
Mitä työn alla?   30.12.2015 20:50
Mika Kauranen kirjoitti:
Ari Oksanen kirjoitti:
Tämmönen inspiraattio iski yhtäkkiä kaikkien muiden rakenteilla olevien lukuisten rojektien lisäksi. Kaikkea sitä joutilaalla teetättää?
Kunnioitan muunnosprojekteja, mutta löytyisihän se yksipaikkainen Gnatti vaikka SH:lta.
Sepä se…sepä se. Nythän ei olekaan kyse yksipaikkaisesta, vaan ihan muusta. Pitäiskö järjestää arvauskisa, mikä tämä oikeastaan on? Ei tarkkaan ottaen edes Gnat?!
Mitä työn alla?   30.12.2015 19:20
Tämmönen inspiraattio iski yhtäkkiä kaikkien muiden rakenteilla olevien lukuisten rojektien lisäksi. Kaikkea sitä joutilaalla teetättää?

www.pienoismallit.net/media/kuvat/12/43/67/124367.jpg
Enenevässä määrin hämärtyvä muistikuva, että ensimmäinen oli tämä paketointi Frogin Blenheimistä joskus 60-luvun lopulla tai 70-luvun alussa. Styreeniliimastahan ei ollut mitään hajua (konkreettisestikaan), joten yritin kasata kotoa löytyvillä Eri-Keeperillä ja Plastic Paddingilla. Vielä on muuten tallella ko. sarjasta mm. moottorit.

www.pienoismallit.net/media/kuvat/12/30/44/123044.jpg
Viimeisin mallailuhankinta   20.10.2015 19:09
Olli Leinonen kirjoitti:
Rautalammin pestuumarkkinoilta/rompetorilta löytyi Ensimmäisen maailmansodan panssarivaunut-kirja ja 10 kappaletta pieniä muovipurkkeja.
Pitkään hypistelin minäkin ko. myyjän pöydällä olleita Apalin kirjoja, mutta mukaan ei kuitenkaan tarttunut mitään.
Johan toki mallien rakentelu etenee pienin askelin koko ajan, joskin muut oheistoiminnot näin perheellisenä (3 kouluikäistä tenavaa huomiontarpeineen) ja vaimon vuorotyö …mikä generoi kaikennäköistä ylimääräistä aktiviteettiä…lisättynä omakotitalon pakolliset oheistoiminnot: polttopuiden teko, ruohonleikkuu, lumenluonti, kanojen- / kissanhoito yms. kotityöt rajoittavat omiin harrastuksiin käytettävää aikaa. Niinä muutamina vapaa-aikaan liikenevinä minuutteina sitten yritän viedä vaiheittain eteenpäin tällä hetkellä yhteensä n. viittä pääprojektia. Ideoita ja hankittuja rakennussarjoja olisi niin paljon, ettei tätä tahtia ihmisikä taida riittää kaikkia toteuttamaan. Valmistumisaikataulut voi arvioida kuukausissa ellei vuosissa. Lisäksi työ verottaa tehollista mallailuaikaa 8 tuntia päivässä. Jossakin muodossa pyrin informoimaan tällä sivustolla valmistuneista/ tekeillä olevista malleista. Vastikään poistin yhden kauan sitten aloitetun blogin, koska aika/ taito eikä kirjoitusmotivaattio riitä sen päivittämiseen. Laitan sitten valmiin mallin tänne esille joskus hamassa tulevaisuudessa.
Mitä työn alla?   19.6.2015 10:08
Raimo Leino kirjoitti:
- tunteeko joku mikä auto on kyseessä?
modelingmadness.com/scott/cars/previews/lindberg/72338.htm ?
Kuormalava 1:35 mittakaavassa?   17.6.2015 16:57
Mutta jos Samuel tahtoisi nimenomaan Eurolavoja, yllämainitut näyttävät vääränmittaisilta. Minä askartelin aikoinaan FIN-lavoja styreenisoiroista lisääällä puunsyyn kuvioita pintaan hiomalla ja maalaamalla. Merkinnät voi maalata vakaalla kädellä tai mahdollisesti tekemällä (teettämällä) siirtokuvina.
5000 täyteen   12.6.2015 10:17
Kova polte olisi päästä jatkamaan keskeneräisiä rojekteja, mutta aika ei tunnu millään riittävän kuin tunnin tai parin mallailuhetkeen satunnaisesti. Työn ja kotihommien lisäksi tuntuu aina siunaantuvan muuta tekemistä. Nyt on ajankohtaista mm. mopoikää lähestyvän juniorin Gileran tuunaamisessa konsultoiminen.
Mitä työn alla?   14.5.2015 17:14
Tästä Ministä taisi sittenkin tulla päärojekti. Paraikaa kapsäkin + sisällön ja bensatankin skrätsääminen meneillään. kunnianhimoisena tavoitteena myös kuskin skulptaaminen…saapi nähdä tuleeko realistisen näköinen??
www.pienoismallit.net/media/kuvat/12/07/01/120701.jpg