Pienoismallit.net

Antti Mäenpää

Gaping Dragon 4.9.2020 16:14 Malli
M.A. kirjoitti:
Suhteellisen pelottava kaveri, tuon värkin kanssa en haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta. Hyvin toteutettu synkkä maalaus.
Kiitos, pelivideoita tuli moneen kertaan pysäyteltyä jotta värit osuis kohdilleen.

Dark soulsiin olen maalannut aika paljon muitakin örkkejä, eli lisää DS-figuja on tulossa tänne myöhemmin lisää
Monroe Industrial District 17.8.2020 12:56 Malli
Nätiltä näyttää! Kaipaisin ainostaan jonkinmoista kokonaiskuvaa, jotta osaisi paremmin hahmottaa mitä kaikkea olet dioraamaan saanut mahtumaan. Upea kokonaisuus vaikuttaa kuitenkin olevan! :)
"Let the Hate Flow… 16.7.2020 08:33 Malli
Hieno toteutus kyllä! Jäin vain kaipaamaan kuvaa siitä, miltä malli näyttää ihan luonnonvalossa, kun nyt on aika vaikeaa lähteä mitään jälkeä arvioimaan pelkkien tunnelmakuvien kautta.

Idea on kuitenkin loistava! :)
Prinssi ja sammakko 6.7.2020 10:11 Malli
Vaikuttaa onnistuneelta free-handilta nuo köynnökset kyllä ja tukan ohella erityisesti prinssin silmämunat on todella hyvin toteutettu! Tuossa selkäpuolen kuvassa näyttäisi siltä, että valkea hiha on vähän livennyt röyhelön päälle (alareunaan) mutta se voi johtua vain kuvakulmasta. Muutoin tummalla sävyllä kannattaa epäselvyydet rajata pois, jos niitä ilmenee. Iho taas on hyvin toteutettu, etenkin kun ottaa skaalan huomioon ja tekstuuria vaikuttaa vaatteissa myös olevan. Kaiken kaikkiaan hieno busti ja vahva toteutus!

P.S. Mahtava tuo frogin ilme :D
Viva Las Vegas 8.4.2012 10:22 Malli
Lahjakkuutesi lähentelee kyllä laittomuutta… :D Tämä on niitä töitä, joista ei voi suoraan sanoa mitään… on vain pakko tuijottaa suu auki ja pikku hiljaa palata takaisin transsista, vaikkei haluaisikaan :D

Korjausehdotuksista itsellenikin tuli mieleen tuo vaatteiden sotkeminen, mutta eipä sitten muuta… kaiken kaikkiaan uskomattoman upea dio :)
Rhino of nurgle 5.4.2012 13:07 Malli
Joo, eikä kunnon kura välttämättä sopisikaan… tarkoitin, että eri ruskean sävyillä dry brushaisit vähän kylkien alareunoja ja telaketjuja. Niin ajattelin itse omiin tankkeihini tehdä kurauksen/pölytyksen, kunhan joskus löydän aikaa ja energiaa maalailla ne ensin… :D Taitaa olla aika monessa codexissa malli siitä, miltä sellainen näyttää, jos haluat katsoa mallia ;)

Mutta on ihan makuasia, haluaako tankin kurata/pölyttää. GW:llä on siitä hullu tyyli, et he kyllä tekee tankkeihin kuraukset ja luodin jälkiä jne. mutta jalkaväki hohtaa, kuin ensilumi ja likaa niistä ei löydy mistään :D Tai ainakin näin toimitaan mariinien tapauksessa, örkit onkin sitten eri juttu… :D
Rhino of nurgle 3.4.2012 23:24 Malli
Wau! Tuossa tankissa on tyyliä :) Värit ja konversiot on kyllä kohdallaan :) Ei voi muuta sanoa, kuin että jatka samaan malliin! :)

Jos nyt jotakin parannettavaa pitää keksiä, niin mutaa olisit voinut vähän telaketjuihin ja runkoon kehitellä, mutta todella nätti tuo on kyllä noinkin :)
Space Marine & Betoniroju 27.2.2012 22:01 Malli
Itse käytän mittakaavaa 1:42 (warhammer ja 40k), tai 1:43 (lord of the rings)… ja ne perustuvat siihen, että eräässä Model Expo mallissa oli aikanaan ne noin ilmaistu. Vuonna 2010 osallistuin itsekin kisaan kyseisillä mittakaavoilla ja ei kukaan ainakaan niitä korjannut, eli aika päteviltä vaikuttavat ;D 1:35 on todellakin liian iso ja "todellisia mariineja" on netti pullollaan, joista näkee, että päätä pitempiä nuo yleensä ovat ;) Kuitenkin mittakaava ei mielestäni nyt ole se keskeisin asia, vaan itse malli, koosta riippumatta :D

Kannattaa tosiaan katsella se viime vuoden games-day-video, jossa yksi jamppa liikkuu mariini-armourissa erään örkin kanssa ;) Tai laittaa imperial guard ja mariini vierekkäin ;)
Taru euron vartijasta 4.1.2012 22:31 Malli
Ovelaa… :D Joo, ja nyt kun muistelen itsekin, niin yläasteella mekin kokeilimme ihan kemian tunnilla tuota kolikoiden päällystämistä eri metalleilla. Tuo artikkeli jätti homman auki vähän, mutta hyvä että olit tuotakin ajatellut… monipuolinen malli kyllä ;D
Taru euron vartijasta 4.1.2012 09:48 Malli
Ihan näpsäkkä kokonaisuus… jälki näyttää itse vartijassa vähän karkealta, mutta maasto on tosi nättiä. Kokonaisuus on sopusuhtainen, mutta jotain alustaa tuohon maaston alle olisi saanut mielestäni laittaa ja vaikka pientä tekstilaattaakin. Malli itsessään on kuitenkin perus-hyvä ja figumaalausta jatkamaan vain :)

Pieni moite kuitenkin koskien tuota 10-senttisen käyttöä rakennusmateriaalina… ymmärtääkseni valuutan "tärveleminen" on laissa rangaistava teko, vaikka se näin "yleismaailmalliseen hyvään" käytettäisiinkiin ;D
T:tuleva valtion virkamies ;)