Pienoismallit.net

Toni Salo

Ford torino talladega 8.4.2011 19:31 Malli
Jos maltti olisi valttia ja valtti olisi rahaa niin kuinka paljon sitä sinulla olisi? Kysyi peruskoulun lehtori aikoinaan. Samaa voisin kysyä myös sinulta tomi t, mallin ollessa esillä 4 minuuttia olet "kommenttia" tilannut. Itse automalli on erittäin hieno klassikko ja sinänsä onnistuneelta näyttää mallisikin. Hieman enemmän sitä malttia ja yksityiskohtiin panostamista olisi tästäkin lelumaisuus jäänyt helposti pois.

Valkoinen on hankala väri ja näiden kuvien perusteella olet tasaisen pinnan onnistunut saamaan aikaiseksi. Toki rajausteippiä useammassakin kohti olisi kaivattu. Etupuskuri joko aavistuksen repsottaa tai kori ei jostain syystä istu paikoilleen. Race tyyliä tai ei niin takapuskurin puuttuminen näyttää jokseenkin oudolta, koska kylki pellit jatkuu ohi takavalojen. Oven kahvat ja ikkuna listat on harvemmin race tyylisissäkään korin väriset. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa seuraavaan malliisi.
Honda CRX si glasstop 12.11.2010 18:18 Malli
Kivan näköinen pikkupirssi. Aavistuksen liian tummat saumat minun makuuni, mutta muuyoin oikein onnistuneen näköinen ajokki.
SWM RS 250 GS 12.11.2010 18:14 Malli
Viikonmalli ainesta. Kaikinpuolin onnistunut mopedi, hetki jos toinenkin meni tuijotellessa ja varmaan joutuu kerran jos toisenkin vielä palaamaan tämän pariin. Erittäin hieno.
merkava III 23.10.2010 16:46 Malli
Hyvän näköisen tankin olet kasannut, muutoinkin ehdotonta tankkien aatelia taitaa olla tämä Merkava
( מרכבה ) ja ainakin minun makuuni on tämä yksilö.
Trabant 601S 21.10.2010 23:17 Malli
Hilpeä piristys näitten vakio ajokkien seassa. Suti pinnaksi erinomaiselta vaikuttaa. Wunterista pojot. :)
Pz III ausf L 9.10.2010 12:29 Malli
Panssarivaunut kiehtoo vaikken itse niitä kasaakkaan ja eritoten tämä "tekele" hivelee silmiä. Sontaahan nämä aina kaipaisi, mutta kuten yllä jo mainitaankin, niin olisi silkkaa hulluutta sotkea näin tarkoin detaljoitu yksilö. Jäisi vain kaikki yksityiskohdat ikävästi piiloon.
Pontiac GTO '69 30.9.2010 22:16 Malli
Tyylikäs tuotos, sopivan hillitty ja erinomaiselta näyttävä maalipinta. Meinaa mennä pala kurkkuun kun itsellä on sama sarja pohjamaalissa ja pitäisi pensseli hommalla yrittää saada maalipinta loistamaan. Ei taida onnistua minulta. :(

Muutamia pikku kohtia lukuun ottamatta erittäin hyvältä näyttää, jälleen.
Punahilkka 15.9.2010 23:12 Malli
Hmm… Oli pakko käydä lukemassa Puna-Hilkkaa pikku hetki. Jokin ei nyt täsmää, nimittäin minun kirjassani ei mainita AK-47 missään kohti. (Harmillista) Erittäin onnistunut ja ihailua herättävää on maalaus jälkesi. Sanoipa muut mitä tahansa susihukkasesta niin erittäin onnistunut on, etenkin luimistelunsa. Jatkossa toivottavasti puserrat muitakin tähän genreen meneviä tuotoksia.

Kuvittelenko vain nännien kuultavan tuon paidan läpi??? I like it!
Savoia Marchetti S.82… 4.9.2010 19:55 Malli
Häkellyttävää käden jälkeä! Olen kuin Jaska ja en ymmärrä näitten päälle, mutta tämä on merkityksellisen upea lentohärveli. Tähtöset kertokoon mitä mieltä olen.

Ja RL säestääkseni:

MERAFIGLIOSO!
The fart stars warms 31.8.2010 21:36 Malli
Oliko se aamulla ottamasi pilleri sininen vai punainen? :) Tuskin tästä vielä tutkimuksiin kannattaa hakeutua, älä huoli.

Erittäin raikas tuulahdus perusmallien sekaan tämä on ja olisi erittäin mielenkiintoista nähdä 30-40 luvun kuvaa jossa sakemanni viipottaa aavikon laitaa nahkatakki hulmuten tällaisella. :)
Hieman pölyä tämä kaipaisi, mutta ainakin minä tykkään ideastasi.