Pienoismallit.net

Pertsaaaa

BT-7 m1935 11.12.2013 09:08 Malli
Tuo on muuten totta, itselläni kävi juuri noin tämän: www.pienoismallit.net/media/kuvat/08/79/49/087949_preview.jpg mallin kanssa jossa pakoitellen maali on vaalean läikikästä. Tuota voisi joskus tarkoituksella koettaa.
BT-7 m1935 6.12.2013 18:10 Malli
Alkuun pari asiaa jotka tökkäävät silmään. Vähän sääli, että maalattuna tuo etsiverkko näyttää hieman umpinaiselta. Ehkä livenä ei. Toinen joka ei omaan silmään niin hyvältä näytä on talvinaamion kulumisen läikikkyys. Viidennessä ja kuudennessa kuvassa vihreä näyttää kuin tarkoituksella maalatulta naamiolta(vähän turhan säännöllinen). Tosin pahahan tähän on sanoa mitään kun oikeita vaunuja on nähnyt vain maantasolta, eli voi olla realistinen mutta ei taiteellinen ;)

Mutta, todella hienolta näyttää. Tornin etuosan naamiomaalin kulumat ovat upeat. Ja kyllä siinä on vaivaa EE:n sarjasta rakennettaessa nähty. Vaikkei ole kamala, ei se mitään tamiya ole :D Ontot pakarit on plussaa.

Tuosta hiuslakkaviritelmästä. Itse olen käyttänyt sekä tamiyan ja AK:n maaleja hiuslakan alla. Ei ole tullut mitään ongemia kunhan antaa allaolevan maalin kuivua kunnolla. Hätäilemällä ei tule kuin sotkua. Niin ja kuivuttuaanhan akryyli kestää uskomattoman paljon… sen huomaa vasta kun sitä yrittää irroittaa. Itse olen käyttänyt maalin poistamisessa hammastikkua ja hienompaa lattasivellintä. Tulee vähemmän sellaisia samansuuntaisia raitoja ja naarmuja. Enemmän läikittäistä.
WHIPPET medium tank 30.11.2013 13:52 Malli
Hienolta näyttää, näin samanlaisen idean aikoinaan euro militairen kuvissa. Siinä oli vain kohteena saksalaisvaunu ja vielä vaunua käyttänyt figuuri… nuorena ja vanhana ;)
Alusta on isoin miinus, muuten kyllä kiva malli.
PzKpf. KV-1A 753 (r) 12.11.2013 21:57 Malli
Pitää katsoa jos nyt innostuisin väsäämään omani loppuun. Pitää varmaan hommata trumpan malli, tuon zvezdan mittatarkkuus on huono. Näkyy moottorikannessa joka on aivan liian lyhyt.
Saattaa olla, että tuo sinun arvauksesi harmaasta on todenmukaisempi. Tosin on noita neukkuvaunuja saksalaisilla kai vihreänäkin ollut käytössä.
PzKpf. KV-1A 753 (r) 12.11.2013 19:05 Malli
Hiton hitto, teit sitten tämän. Minullahan on tuo yhä kesken. Itseasiassa vain lokasuojat puuttuu.
No mutta itse asiaan. Hieno malli todella. Sinä tulkitsit tuon harmaaksi? Itse katsoin mokoman olevan yhä vihreä. Minä olin kasaamassa vaunua myöhempään asuun jossa moottorikannen ja tornin luukut olivat jo auki.
Upea… Nyt pitää jatkaa kuvien katselua.

edit. Tuossa tykin joustinkoneiston kuoressakin on kuvassa juuri ja juuri näkyvä reikä. Se on tainnut jäädä huomaamatta, muttei Se upeaa mallia huononna.
Land Rover 109 LWB 8.9.2013 11:15 Malli
Pitää vaan huomioida, että suomeen tuotiin uutena ainoastaan vasemmanpuoleisella ohjauksella varustettuja malleja ;)

Hieno malli, ainut mistä voisin vikistä on se, että muutamia sinkittyjä osia on maalattu siniseksi. Tuulilasin raamit, lavan laitojen reunukset sekä takakulmien kantit ovat serieksissä sinkittyjä. Tosin, ehkä omistaja on maalannut ne ruostumisen takia… (afrikassa ;)).

Silti oikein mainio esitys lantikasta.
Sturmgeschütz 40 Ausführung G 18.6.2013 15:51 Malli
Vaikutti niin hurjalta viritelmältä, ettei olisi uskonut moista rakennetun.

ps. Hieno malli, mielenkiintoisesta aiheesta.
Sturmgeschütz 40 Ausführung G 18.6.2013 13:16 Malli
Jaakko Pihlaja kirjoitti:
Muistelisin, että "Suomalaisten rynnäkkötykkien kohtalot" olisi olemassa kuva tästä kiilakeulaisesta sturmista.
Kiitos, pitääpä tsekata tuo opus.
Sturmgeschütz 40 Ausführung G 18.6.2013 12:07 Malli
Onko tällainen oikeasti muka ollut :O Olisi mielenkiintoista nähdä sitä alkuperäistä kuvamateriaalia.
R 155 30.4.2013 11:18 Malli
Tyylikäs malli, tuo rakentelukuva on melkein parasta antia, näkee, ettei tätä kasattu todellakaan suoraan laatikosta.

Mites tuo on, onko vieläkään yhtään mallisarjaa josta saisi suoraan boksista suomivaunun. Toki siis siinä asussa missä se sotasaaliiksi saatiin.