Pienoismallit.net

Ilkka K.

Dekaalit

Inscale 1/72 Morane Saulnier in Finnish AF 3€
Aussie Decals 1/72 PBY- Catalina 3€
Aeromaster 48-541 F4D-1 Skyrays 5€
Aeromaster 148-020 SB2C Helldiver Stencils 3€
Hobbydecal ST48021 A-10 Stencils 1 3€
Superscale A-10 Thunderbolt II 48-911 4€
Two Bobs A-10A Eielson's Ice Hawks 48-149 5€

Techmod 48001Spitfire Mk I/II 5€
Kagero Topshots A-10 11012 2€

Kaupan päällisinä Tamiyan F-4D1 Skyray 1/48 arkki kokonaisena+Hobbyboss A-10 II 80323 A (joku pikkukuva nyysitty)+B arkki

Etsit

Eduard A-10 Thunderbolt II 1/48 for Hobbyboss

exterior 48573 täydellinen
armament 48591 (etsit 8 ja 27 puuttuvat part 1 arkilta)

yht 10€

Eduard 48474 F-16 Falcon 1/48 ladder Hasegawa kit 2€

Quickboost

QB48 147 F-16C Falcon Pitot Tubes 2 kpl 1/48 1,5€
Aires 4021 20mm MG 151 4 kpl 2€
Martti Kuivalainen   6.4.2013 14:59
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Ilkka K. kirjoitti:
Onkos Martti lopettanut Hasegawan mallien sisäänostamisen, ei löydy ainakaan enää tuotemerkkien kohdalta Hasea skrollausvalikosta, myymälässä nyt on toki vielä jotain jäljellä?
A) Voi olla, että hän ei oo ehtinyt vielä laittaa tuotteita uusille sivuille. B) Hasen malleja ei pidetä listoilla ts. ei ole vakiokamaa joita tilataan automaattisesti hyllyjen tyhjetessä. C) Tilaamalla saa Hasen malleja.

Hyllyissä on vielä paljon 1/48 ja 1/32 lekomalleja.
Ok. Ylipäätään Hasen saatavuus suomalaisissa mallikaupoissa on kehno, Martilla se taitaa olla toistaiseksi sieltä parhaimmasta päästä. Ei liene kovin kannattavaa myydä Hasegawaa (ja Tamiyaa) kun kalliiksi tulee kauppiaalle ja sitten myös asiakkaalle.
Martti Kuivalainen   6.4.2013 14:19
Onkos Martti lopettanut Hasegawan mallien sisäänostamisen, ei löydy ainakaan enää tuotemerkkien kohdalta Hasea skrollausvalikosta, myymälässä nyt on toki vielä jotain jäljellä?
A: Palauteketju kaupoista?   28.3.2013 13:22
Herkko Tarvainen kirjoitti:
Suosittelisin itse että ennen rikosilmoituksen tekoa ilmoittaa kyseiselle ihmiselle, että jos hän ei palauta rahoja tai laita kauppatavaraa tulemaan, niin tekee hänestä rikosilmoituksen. Itsellä auttoi rikosilmoituksen tekemisestä ilmoittaminen ja sain "huijarilta" rahat aikas nopeaan tilille.

-Herkko
Olen laittanut tuonsävyisen viestin pari pv sitten, vielä ei ole kuulunut mitään, takaraja rahoille tai mallille on ensi tiistai..
A: Palauteketju kaupoista?   26.3.2013 22:03
Noniin. Nyt alkaa mittari olemaan täynnä. Laitoin rahaa yhdestä lekomallista nimimerkki "j.nieminen" pankkitilille reilu 1 1/2 kuukautta sitten, mitään ei ole kuulunut miehestä eikä tavarasta. Sain yksityisviestiä yhdeltä toiselta käyttäjältä jolla vastaava kohtalo tämän hepun kanssa asioidessa.

Laitoin myös sosiaalisen median (FB) kautta viestiä tälle kaverille, eikä mitään vastausta, vaikka seinäänsä tyyppi päivittää melkein päivittäin. Mites olisi hyvä edetä asian kanssa arvon kanssamallarit? Rikosilmoituksen paikka vai?
HLJ   7.3.2013 22:33
Petteri Nyholm kirjoitti:
Luulisi nyt oletuksena myyjän päässä tajuavan pakata tavarat siten, että lähtee liikkeelle asiakkaan suhteen halvimmalla tavalla. Ellei erikseen muuta sovittu (vaikka kommenttikenttään, jos HLJ:n tilauslomakkeessa sellaista on?).

Sen sijaan ihan järkeenkäypää, että yhdistetään peräkkäin tehdyt tilaukset, varmaan aika usein käy niin että tehdään tilaus ja sen jälkeen katsotaan että "hei, otetaas vielä tommonenkin samaan läjään".

Pidetään Ilkalle peukkuja että tulli olisi sun pakettisi kohdalla unisella tuulella ja päästäisi paketin menemään suoraan asiakkaalle.
Tässä hyviä pointteja ja onhan tuossa tilausten yhdistämisessäkin järkeä, paitsi tosiaan jos lähetyskulujen arvo alkaa eroamaan useissa kymmenissä euroissa. Tuskin kukaan haluaa maksaa muutamankympin ekstraa..

Kiitos peukkujen pitämisestä, en tosin millään jaksa uskoa että niin hervottoman iso boksi menee tullin ohi :S
HLJ   7.3.2013 22:12
Toni Redsven kirjoitti:
Monesti taas porukka unohtaa tilata kerralla kaikki ja toimitukseen jää joku pieni kilke joten kauppias varmaankin ajattelee että tuo kuuluis tuohon mukaan… Ja toisaalta, on selkeämpää liikkeen kannalta kasata yksi paketti, kuin monta pientä. Eli mielestäni(tilaus systeemiä tuntemattomana) johonkin info kenttään pitäisi laittaa että haluaa paketit erikseen ja vielä ehkä jopa joku perustelukin perään…
Mikä pointti on maalaisjärjellä ajateltuna tilanteessa jossa teen 2 tilausta joissa postikulut erikseen esim. 20e ja lafka menee yhdistämään nämä omavaltaisesti ja valitsee eri postitustavan jossa kustannus 45€. Ja perimmäinen pointti tässä on edelleen se että tuo HLJ:n tilaussysteemi on erittäin epäselvä. Sunkin viestistä huokuu tämä Suomessa vallalla oleva ajattelutapa että asiakas on aasi, varmasti se firmalle on helpompaa lähettää se yksi paketti parin sijasta, ihan sama vaikka maksaisi asiakkaalle satkun enemmän.

Ja jos mä sen kilkkeen olisin halunnut (tässä siis oli 2 eri tilausta joissa 2-4 mallia kussakin) lisätä niin eikös siitä olisi syytä asiakkaan mainita erikseen että tämän tavaran haluaisin lisätä tuohon edelliseen tilaukseen. Ei firman asia ole lähteä sooloilemaan ja olettamaan että josko se asiakas ehkä halusi homman menevän näin.
HLJ   7.3.2013 21:43
Markus Komulainen kirjoitti:
Valitsitkohan käsittelytavaksi sen private warehouse, jolloin eri tilauksia juurikin yhdistellään. Tällöin toimi niin kuin pitikin ja moka oma.
Homma taisi mennä just toisinpäin niinkuin MvB sanoi. Pointti on se että toi tilaussysteemi on tosi epäselvästi hoidettu mun mielestä, maalaisjärjen mukaan jos teet 2 eri tilausta niin haluat että ne toimitetaan erikseen. Tuo tekstipätkä "orders sent within a few hours will be automatically combined" lukee pitkän infosivun lopussa, veikkaan etten ole ainoa joka on tuon missannut. Epäselvyyttä korostaa se ettet itsekkään tiedä kumpi käsittelytapa on oikea. Aikamoinen sekamelska toi HLJ:n tilaussysteemi ja tästä kärsii ainoastaan asiakas. Ja mitä järkeä on tässä tilauksien yhdistämisessä asiakkaan kannalta jos joudut maksamaan ylimääräistä ja reilusti??
HLJ   7.3.2013 16:04
Nyt kyllä isoa miinusta HLJ:lle. Tein viikonloppuna pari erillistä tilausta lafkaan ja tänään tuli lähetysvahvistus. Olivat menneet yhdistämään tilaukset, tuloksena tuplaten kalliimmat postikulut (tavarat eivät mahtuneet SALlina vaan kalliimpana Parcel tms postitustapana), eli n 2500 jeniä extraa. Lisäksi tulee vielä tullimaksut kun suunnitteölin alunperin tilaukset niin että toinen niistä olisi pysynyt tullausrajan alla. Nyt tulee HLJ:n typerän linjauksen mukaan extraa maksettavaksi se noin 40€. Info-sivuillahan oli sitten pienesti präntättynä (kun lukee alemmas) että muutaman tunnin sisällä tehdyt tilaukset yhdistetään automaattisesti.

Kysyn vaan että mitähän järkeä tässä on asiakkaan kannalta jos postikulut nousee tuplamääräisiksi..
A: Palauteketju kaupoista?   6.3.2013 21:57
Aika tasan kuukausi sitten maksoin tavaroista nimimerkille 'j.nieminen', pari kertaa olen kysynyt kamojen perään, vastausta ei ole kuulunut, eikä kyllä tavaroitakaan. Peräänkuulutan varovaisuutta tämän hepun kanssa asioidessa.