Pienoismallit.net

Ilkka K.

Hyvä huomata että oma Hasegawan 1/48 G-K -sarjojen hamstraus ei ole mennyt ihan hukkaan. Alunperin ajattelin että Eduardin "Ultimate Bf109G-6" hehkutuksen myötä nuo Haset olisivat sen jälkeen vertailussa lähinnä roskiskamaa.
Totta mooses mukana. Koska kaikki rakentelevat noita Eemeleitä, tulen mukaan myöhäisemmillä 1/48 skaalan G ja K:lla.
Hasegawan 1/48 Bf 109G-10 (joka on jo maalausvaiheessa) ja Fujimin 1/48 Bf 109G-14/AS, noilla mennään. Kenties myös Hasen 109K-4, jos saa kaikki valmiiksi määräaikaan mennessä:)
M/V: kolme 1/35 tankkia   8.2.2014 08:23
Myynnissä seuraavaa:

Dragon 1/35 6313 Mk III British Sherman 25€
Tamiya 1/35 JS-3 30€
Dragon/Cyber-Hobby 1/35 Brummbär late production+ German grenadiers East Prussia 1945 30€

Kaikkien kolmen ostajalle maksan pk:t (7,6€) omasta taskusta .

Tamiya sprayt (sellofaanissa)

TS-3 Dark Yellow
TS-28 Olive Drab II
TS-47 Chrome Yellow
TS-48 Gunship grey

6€/kpl


Vaihto myös Hasegawa/Tamiya/Dragon 1/32 1/48 WW2 lekoihin.
img713.imageshack.us/img713/7576/4ozt.jpg

Myynnissä Dragonin harvinaiset (OOP):

1/48 Horten 229 A-1 43€
1/48 Horten 229B Nachtjäger 39€

Sarjoista puuttuu dekaalit (tosin yhden sarjan rakentaneena voin sanoa että alkuperäiset dekaalit ovat laadultaan hyvin kehnonlaiset), voin järkätä mahdollisesti jotain tilalle.
Petri Kokkonen kirjoitti:
Itse en laillisuudesta/laittomuudesta osaa sanoa, mutta ainakin oma Tamiya spray purkki minkä tilasin Etamiyasta tuli ilman ongelmia. Toimitus kyllä kesti yli 2kk. Joten jos et maalia esim. Mallistosta tai Spotmodelista löydä en suosittele tilaamista Hong Kongista, Ainakin omasta mielestäni hinta ero jää sen verran pieneksi.
Kiitos kommentista. Sealmodelissa ovat 4,44€ kipale ja 12 kappaletta kun tilaa niin saa ilmaisen maakuljetuksen, että kyllä kannattaa, Suomessa ja tuolla spotmodelissa näyttää menevän yli 8 euron kappalehinta..
Elikkäs saako näitä spraymaaleja tuoda maahan EU:n ulkopuolelta, mikä on tämänhetkinen tilanne? Pikaisella haulla ei löytynyt mitään asian tiimoilta.

(elikkäs tulisivat ground shippinginä Hong Kongista, ei lentomailin kautta, sikäli mikäli asialla on mitään merkitystä).
Lainaus:
^ Niin - otsikon aiheena on edelleen Eduardin 1/4 mittaritaulut - olisi todella kiva nähdä kuvia tuosta mainitsemastasi Eduardin sarjasta.
Kaippa tässä otsikossa voi muidenkin tekeleistä keskustella, vai pitääkö jokaisen valmistajan mittaritauluille perustaa oma otsake? Ei näitä vissiin liikaa ole maailmalla tarjolla kuitenkaan.
A: Varoitus KUSETTAJASTA!   27.9.2013 21:20
Elikkäs itse ja käyttäjä Salonen JJ olemme joutuneet tämän vuoden puolella todennäköisesti saman henkilön kusettamaksi. Minä maksoin mallista etukäteen tilille nimimerkille "j.nieminen" Linkki, koskaan ei tavaroista tai miehestä kuulunut mitään, edes useampien kyselyiden jälkeen, laitoinkin lopulta rikosilmoitusta menemään.

Nyt sain viestiä Saloselta, että hän koki samanlaisen kohtalon asioidessaan nimimerkin 'Juhani Nieminen' ( www.pienoismallit.net/profiilit/5267/ ) kanssa, oli siis lähettänyt ison kasan malleja saamatta koskaan rahaa takaisin.

Molemmat käyttäjät ovat kotoisin Taivassalosta, eli hyvin todennäköisesti kyse on samasta kaverista.

Nyt toivoisin ylläpidolta bannia kaikille IP osoitteen takana oleville käyttäjätunnuksille.

Kenenkään ei tarvitse tulla enää kusetetuksi.
Jari B. Miettinen kirjoitti:
No joo… Radiotilasta puuttuu suurinosa kalusteista, rakennusohjeet kelvottomat. Muutenkin Detaljointi sisätiloissa reilun puutteellista… Siipien johtoreunoissa olevat ilmanotot… hohhoijaa… Ohjaamon alaosan detskut ja käytävä nokkaan… ei todellista… paljon on hyvääkin mutta lisää arvioita, kun on kasassa… paljon on meillä Rami töitä !!!!
Harmi juttu :/ Voisi kuvitella että tämän hintaluokan rakkineessa nuo mainitut asiat olisi kuosissa..
eerik oksanen kirjoitti:
Jokos Monsieur Leinolla suunnitelu minkälainen se B-17 tulisi ehkä olemaan?
Valintaa on pilvin pimein schawrfurtista-- berliiniin taivalle,kolhiintunut lentävä sotaratsu.
Juuri saapunut 8 TH AIR FORCE englantiin?
Odotan kiinnostuneena tuota ja ehkä rakennus blokia,varmasti tulee lisää resiini ja Etsiosiakin ainakin kk-tähtäimet ovat liian paksut.
Bonne courage et amuse toi bien avec cette merveille,ou je espere se ne pas cauchemar du 1/32,B-17 ne perde pas sommeil.
salutation Eerik
Schweinfurtin tehtäviin osallistunutta lentävää linnoitusta tästä G:stä ei saa väsättyä, iskut Schweinfurtiin tapahtuivat 17.8 ja 14.10? 1943 jolloin lennettiin vielä vain F:ää.