Pienoismallit.net

Mika Wiik

Ready for Takeoff 16.3.2019 10:03 Malli
Tämä Tomcat on VF-101 eli Grim Reapers:ien kone. Ja totta, tämä laivue ei ollut sijoitettuna Nimitzille, mutta toisaalta tuo kyseinen lentokansi on sama minkä tahansa Nimitz luokan tukialuksen kanssa. Tässä tapauksessa VF-101 kone on lentänyt NAS Oceana tukikohdastaan tukialus kelpoisuutta varten suorittamaan tarvittavat laskut tukialukselle. VF-101 kun koulutti lentäjiä nimenomaan pommittamisessa ja siksipä tässäkin koneessa on maataistelun tukemiseen tarvittava lasti kyydissä.
Ready for Takeoff 12.3.2019 07:46 Malli
Itse olen tykännyt noista Hobby Bossin lenskareista eikä tämä ole poikkeus. Pääsaantöisesti osat sopii hyvin ja ohjeistakin saa selvää. Noissa Tomcateissa taitaa olla lähes samat osat riippumatta minkä mallin laatikkoon katsoo, muistelen että B-versiota rakentaessa mukana oli myös D-version osat. Toki siirtokuvat on vaan siihen yhteen varianttiin kerrallaan. Erilaista ohjusta ja pommia tulee myös useamman koneen tarpeisiin, tästäkin laatikosta meni aseistusta muihin malleihin hyötykäyttöön
Ready for Takeoff 9.3.2019 15:44 Malli
Kiitos kommenteista AJ. Tämän mallin aloittamiseen oli 2018 loppuvuodesta kaksi inspiraation lähdettä, toinen oli Top Gun leffa ja toinen DCS F-14 simulaattori/lisäosa (joka itseasiassa julkaistaan ensi viikolla). Vielä pitäisi joskus ottaa 1/32 Tomcat työnalle, mutta kun ei niin isoa vitriiniä mihin sen saisi sopimaan :)
MIM-104F Patriot SAM System… 15.2.2019 20:46 Malli
Kiitos palautteesta. Tämä oli tosiaan vähän hankala kuvattava, taustapahvia sai siirrellä tosissaan, ettei näy muuta maailmaa sen takaa. Tässäkin on vähän ongelmana tuo kuvaaminen, se ei varsinaisesti ole oma leipälaji, eikä kyllä kalustokaan ole sen osalta ajantasalla.
MV-22 Osprey 15.2.2019 20:44 Malli
Kiitos palautteesta. Mielenkiintoista olisi nähdä tuollainen vispilä livenä, Suomessa aika harvinainen lintu
Nasiriyah Roadblock 15.2.2019 20:42 Malli
Kiitos rakentavasta palautteesta! Tuo onkin juuri se alue, jota pitäisi harjoitella enemmän. On kyllä ihan oma taiteenlajinsa. Toinen ongelmakohta on saada otettua riittävän hyvät fotot kun näitä tänne latailee, etenkin tähän vuodenaikaan ei aina tahdo ehtiä kameran kanssa heilumaan valoisalla ja keinovalon kanssa ei meinaa tulla oikein mitään. Oma lajinsa tuokin.