Pienoismallit.net

kassu laisi

Plaza Japan   17.3.2019 21:02
Pekripe kirjoitti:
Niin ja sama malli yleensä suomessa kalliimpi ja postikulut 8€:a… Automallien tapauksessa eritoten hasegawa hinnat ovat suomessa tuplaten.
Niin miksiköhän? Hasegawa on japanilainen yritys, niin tottakai siellä ne on edullisemmat. koitappas tilata Emekin suomessa tehtyjä muovirekkoja Japanista? Onkohan kalliimpia, kuin suomessa.
Lisäksi suomen hinnoissa on tietenkin arvonlisävero ja rahdit nyt on suomessa mitä on, eli kalliit. siitä paljon on kiittämistä suomen loistavasta posti yrityksestä, joka täysin pilaa esimerkiksi suomesta ulkomaille myytävien tuotteiden kaupan.
Näinpä. Kyse olikin että onko japanista tilaaminen kannattavaa, en minä mitään euroopassa tehtyjä malleja sieltä tilaakkaan.. en edes tamiyalaisia kun suunnilleen saman hintaisia täällä niin suosii ennemmin suomalaisia kauppiaita!
Plaza Japan   17.3.2019 19:43
Täältä tulee mallit aika pitkälle tilattua ellei suomesta kohtuudella saa! Suosittelen! Kerran on paketti jäänyt tulliin täältä tullessa, muuten ei.
Jonkka kirjoitti:
Postikulujen takia tilaaminen tuolta (tai Japanista ylipäänsäkään) ei ole kovin kannattavaa, 16 euron sarjalle tuli postikuluja 7 euroa
Niin ja sama malli yleensä suomessa kalliimpi ja postikulut 8€:a… Automallien tapauksessa eritoten hasegawa hinnat ovat suomessa tuplaten.
Mistä Zero Paints?   28.1.2019 21:12
Jerry Jackson kirjoitti:
katsoppas sellainen paikka kuin www.car-model-kit.com. Sillä on pienemmät postikulut tosin nekin on n. 12 egee.
Juu tiedossa oli paikka! Tuli tuolta tilattua mr hobby maaleja!

Tuli paripurkkia tilattua norjasta :) www.plastbyggesett.no/lang-NO/article-by-manufacturer/zero-paints
Postikulut oli 8€ eikä hinnatkaan pahat. (siirtää pilkkua kerran vasemmalle niin hinta suunnilleen euroina) Englannin kielinen sivu ei vaikuttais toimivan mutta aika hyvin tuota norjaa voi päätellä vaikka ruotsi olikin koulussa välttävä :D
Mistä Zero Paints?   28.1.2019 19:20
Mistä halvin tilata zero paintteja näin vuonna 2019? Esim hiroboy ottaa toimituskuluja 20€:a.. Mielellään semmoinen paikka jossa hyvä valikoima kanssa :)
Ok kiitos paljon Tervo!! Juuri tuota ohennetta tilailin ja tiesin kyllä että sillä voi putsata mutta kalliiksi käy ja en ollut varma että mikä noista tokmannin kamoista on liian vahva kynäruiskun tiivisteille. :) Akryylit olen putsaillu lasolilla eikä ole ikinä ollu tukkeutumisen kanssa ongelmia, en ole tosin maalannut kuin acryyleitä ja puran ruiskun joka maalauksen jälkeen. Pitää varmaa koitella sitten tuota tikkurilan pensselipesu kikkaa jos alkaa tukkeutumaan.. Tai ostella joku bilteman ruisku akryyleille erikseen :)
Moi, Olen selaillut näitä keskusteluita ja vastaukset on yhtä sun toista. Huomenna pitäsi tulla mr color lacquer maaleja niin mitä ostan näille puhdistus aineeksi tosta tokmannista? Jokin mikä on ruiskulle turvallista (sparmax MAX 4) tärpätti, tinneri, tikkurilan pensselipesu?
Moi, kannattaa tarjota jos on jouten tamiyan vanhoja le mans autoja. Esim mazda 787b, sauber mersut, xjr jagge yms. aika pitkälle kaikki kiinnostaa. yv saa kiinni.
vielä löytyy
Englannin toimituksessa ongelmia?   20.12.2018 20:49
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Varmaan muutama muukin paketti nyt kuljetuksessa…
Ymmärrän kyllä, lähinnä ajattelin onko muille tullu nyt lähi aikoina englannista normaalisti vai pitääkö huolestua pikku hiljaa, että paketti olisi hukkunut matkalla.. Eniten huvittaa se että toisesta päästä maailmaa tulee paljon nopeammin :D
Englannin toimituksessa ongelmia?   20.12.2018 20:01
Pihistelin ja kadun nytten. Otin standart mailililla eli ei seurantaa..