Pienoismallit.net

Otso Valkeeniemi

Tiger I Ausf. E middle… 22.4.2013 20:20 Rakennusblogi
Hyvä huomio tämä. Onneksi telakenkiä jäi juuri sen verran yli, että saa pidennettyä teloja, sekä tornin kököt varatelat korvattua niillä.
Tiikeritankki 19.4.2013 22:31 Malli
Oletko luopunut periaatteistasi ja tarttunut ruiskuun? :D
Hieno tasapainoinen Tikru, tähän mennessä ryhmiksen paras esitys. Zimmeritin tummat kulumajäljet hiukan ihmetyttää ja telakoneisto kaipaisi ehkä hiukan lisähuomiota, muuten oikeen priimaa.
Tiger I Ausf. E middle… 17.4.2013 15:47 Rakennusblogi
Jep, pinnan karhennusta tuli tehtyä noiden siuvulevyjen poiston yhteydessä, pinta jäi kyllä silti liian sileäksi, että sillä olisi ollut vaikutusta kittiin. Tornin kanssa täytyy rohkeasti kokeilla karkeaa hiomapaperia.
Mietin myös, että olisiko pohjamaalilla vaikutusta kitin pysyvyyteen? Näin maalaisjärjellä ajatellen pitäisi olla, koska auttaahan se akryylienkin kiinnipysymisessä…
Tiger I Ausf. E middle… 16.4.2013 16:34 Rakennusblogi
Nou hätä, mahdollinen verenpaineen nousu aiheutuu ainoastaan vielä edessä odottavista zimmerittitalkoista! :D
Tiger I Ausf. E middle… 16.4.2013 15:22 Rakennusblogi
Sorry, ilmaisin asiani hieman epäselvästi, eli siis sSSPzAbt 101 Tiger 131 on mallin esikuvana. Tässä se mainitsemani kuva vaunusta: www.alanhamby.com/Gallery/tiger21.jpg Tuosta kulmasta etupanssari ei näy, joten arvailuilla mennään..
Tämä malli olis muutenkin hieman turhan suuritöinen muutettavaksi mid-mallista earlyyn, kun pelkän mid-mallin aikaansaaminen on aika työn takana. ;)
T-55AM: Tornin detaljoinnit 13.4.2013 17:07 Rakennusblogi
Perskule kun on inspiroivan oloista rakentamista kaikenkaikkiaan, tosin nostaa kynnystä aloittaa oma vastaava T-55. ;) Pidä tämä hyvä taso yllä myös jatkossa!
Tiger I 6.4.2013 20:44 Malli
Erittäin nätti ja tasapainoinen työ, vaunu on hyvässä mielessä siistin oloinen ja seinien julisteet tilanteeseen aivan loistavat! Ukkojen lelumaisuus hieman häiritsee ja pudottaa valitettavasti puolikkaan tähditystäni, vaikka asennot hyviä ovatkin.
Eikös muuten nuo zimmeritit tule muovisina levyinä tässä mukana? Oliko niiden asentaminen torniin kuinka haastavaa? Lähinnä mietin, että uskaltaisiko sitä joskus kokeilla itsekin Italerin mid-versiota kun early on jo rakennettuna…
Wirbelwind 12.3.2013 17:58 Malli
Henri Annala kirjoitti:
Tohon kuvaamiseen pitää kans vähän perehtyä, ei oikein ole luonnonvaloa enään yhdeksältä illalla.
Jep, lisäksi itseä lievästi häiritsevä asia kuvissa on syväterävyyden puute, eli esim. 2. kuvassa noin puolet mallista näkyy sumeana.
Tähän vuodenaikaan melkein kannattaa käyttää keinovalaistusta kuvaamiseen, ellei nyt ihan keskipäivällä mallejaan kuvaa.
www.pienoismallit.net/kirjoitukset/artikkeli_477/
Tuossa erittäin hyvin selostettuna ohjeita onnistuneisiin mallikuviin ihan siitä valaistuksesta lähtien.
Panzerkampfwagen BT 742(r) 1.3.2013 21:38 Malli
Jep, toivotaan että se sieltä löytyy vielä aamulla 7 aikaan kun paikalle pitäis raahautua. :D Voi olla että valojen maalaaminen aamulla silmät ristissä menee turhan haastavaksi, mutta sittenhän tuon näkee. Edelleen ihmettelen että miten en projekin aikana huomannut tuota tehdä, no tiedä häntä…
Panzerkampfwagen BT 742(r) 1.3.2013 21:28 Malli
Ja heti perään kiitos Petri M:lle! :D
Malli on kyllä jo näyttelypöydällä Kauppiksella, mutta ei ole mahdotonta että aamulla ottaisin punaisen värin operaatiopaikalle mukaan..