Pienoismallit.net

Jonne

Tiger 1 4.7.2013 13:07 Malli
Moi. Kiitoksia kaikille kommenteista. Tosiaan tuota kuraa tuli sotkettua ehkä liikaa, mutta kun se oli niin kivaa:)

Tiikerin maaleina käytin lifecolorin panzer-settiä josta valkkasin sandgrau (tai jotain sinneppäin) maalin jota sitten vielä vaalensin valkoisella jotta sain vähän kontrastia aikaiseksi.
Anatoli Konenkon… 2.7.2013 09:53 Linkit
Olen nähnyt näitä ihan livenä pietarin reissulla. Ovat todella vaikuttavia ja käsittämättömän pieniä. Kannattaa käydä vilkaisemassa jos Pietarissa päin liikkuu.
Panzer II 14.8.2012 13:46 Malli
Kiitos Petri vinkistä. Pitääpi opetella käyttämään jotain kuvankäsitellyohjelmaa jotta saisi tosiaan enemmän irti kuvista. Itse olen aina luullut että valkoinen on juuri paras tausta näihin kuvaus hommiin, mutta aina sitä oppii:)
Panzer II 14.8.2012 11:40 Malli
Kiitoksia kaikille kommenteista. Enpäs ole malleistani näin hyvää palautetta koskaan saanut, pitää ihan varoa ettei "ylpisty" :)

PhantomIII: Tuo kansallistunnus on todella ihmeellinen ratkaisu, mutta näin se ohjeissa meni. Oli muuten jokseenkin ärsyttävä laittaa paikoilleen.

Maalaus ja modulointi tällä kertaa miellyttää itseänikin. Harmaan sävyjä muistaakseni 5-6 kpl.
Joissain sävyerot tosin niin pieniä että olisi pärjännyt vähemmälläkin.

Harmittaa nuo lamput, siis että jäivät maalaamatta, mutta ennenkuin tämä vaunu tiensä hyllyyn löytää, maalan ne kyllä.

Heikki: Tornin taitoskohdassa on Tamiyan tekemä hitsaussauma. Sitä vaan kuivaharjailin todella vaalella sävyllä pääväriin nähden. Ylipäätään tuo kuivaharjaus tekee mallin ilmeelle todella paljon.
Ja hyvinhän sinullakin nuo maalaus hommat näyttävät onnistuvan…
Panzer II 13.8.2012 12:07 Malli
Kiitos kommenteista. Kuvat on tosiaan vähän tummat, aurinko ei oikein valaise pilvien takaa. Sähkövalo tuo sitten oman sävyn malliin. Jos Esko tarkoitat vaunun keulalla olevia valoja, niin ne tosiaan pitää vielä ottaa maalaukseen. Nyt niitä on vain litkuteltu tummalla.
BTR50PK 14.4.2012 19:39 Malli
Minäpäs aloitan kun muut ei uskalla kommentoida:) Rakennus siistiä sekä hatun nosto "suomettamiselle". Itse olen modulonnin ystävä ja tästäkin mallista saisi erittäin "maukkaan" tekemällä reilua sävyjen eroa. Nyt vaunu on vähän tylsän vihreä, olet ilmeisesti tehnyt joitain vaaleita alueita esim keulaan sekä vaunun reunoille. Onnistunut vaunu silti. Telat näyttävät hyvältä. Itsellä odottaa myös tämä vaunu tekoaan, DDR tosin on minun valintani. Hyvää työtä.
T-34/76 1943 23.3.2012 10:05 Malli
Nyt uudet kuvat ja äkkiä! Minä ihastelin tätä työtä tuolla "mitä työn alla " ketjussa. Siellä olevassa kuvassa vaunu näytti todella hyvältä. Samantasoiset kuvat tänne niin alkaa tähtiä sadella:)
T-90 1.3.2012 16:50 Malli
Jälleen hieno vaunu ja mukava nähdä myös figuuri mukana. Itse olisin jättänyt pölyttelyt vähemmälle jotta hieno maalaus olisi näkynyt paremmin. Makuasia, mutta ei silti moitteita mistään.

T-90 menee nyt pakollisen hankinnan listalle viimeistään.
Kleiner Panzerbefehlswagen 1 10.1.2012 18:12 Malli
Jälleen taattua laatua. Ei tosin yhtä vakuuttavaa kuin edellinen julkaisusi, ehkäpä aika toimi nyt sinua vastaan. Modulaatiot onnistuneet taas nätisti. Olet kyllä mestari niitä tekemään. Panzer 1 on muutenkin nätti ja näin hienolla toteutuksella sitä vielä enemmän kelpaa katsella.
Kasimir K 29.12.2011 15:49 Käyttäjäprofiili
Onnitteluni. Nyt sitten illaksi baariin ja huomenna täysikäis rapula:)