Pienoismallit.net

JP Ekman

Hawaiian Pilot 27.2.2010 15:00 Malli
Kivan näköinen ja ryhdikäs paatti.
H.M.S Prince1670 23.5.2009 20:33 Malli
Kävin tsekkaamassa ton linkin ja jos oikeen ymmärsin niin noita purjeita saa erikseen tilattua, siis kankaisia ja ei se hintakaan tainnut olla kuin kymmenen euron luokkaa. Saatan olla väärässäkin kun ei tullu nuorenpana, tota englantii treenattuu.
H.M.S Prince1670 20.5.2009 19:22 Malli
On kyllä makeen näköinen ja työjälki loistavaa, jonkin verran on varmaan jääny takilointi kesken ainakin purjeitten osalta. Saako tota Constructon sarjaa suomesta vai pitääkö hankkia ulkomailta. Kiinnostaa vielä tietää kauanko aikaa uhrasit kyseisen kaunottaren tekemiseen, ja hienot rakennekuvat, mut ois ollu kiva juttu jos oisit pitäny tota blokia mallareiden sivustolla, ois nähty alusta asti toi rakentelu. Ja lopuks vielä että onko tossa sarjassa kuinkakin paljon valmiita osia vai joutuuko tekemään paljonkin niinsanotusti "pitkästä tvarasta".
Lopuks vielä että sairaan kaunis laiva.
Ferrari 250GT Pininfarina… 13.5.2009 00:44 Malli
No empä muuta voi itekkään sanoa ku että hieno on toi sun tekele, ainahan noita löytyy niskaan puukottajia ja niinhän se pitää ollakkin, kun sentään on kysymyksessä viikon malli, mihin tuskin noista sun työn arvostelijoista tuskin kukaan tulee edes pääsemään. Oispa kiva nähdä muutaman huutajan malli ni nähtäs miten ne sit niinku oikeesti tehtäs. Sika makee ja en mä ainakaan huomaa et tosiaan, jos peräkontissa olis se matkalaukku ni miks pohja on 0,3mm liian matala. Ja näin värisokeena voin sanoa että miks se ei voi olla sininen.
Itsetehdyt verkot 12.5.2009 23:02 Niksi
Tuli vaan tässä illankähmässä mieleen, että kun noi vantit vedetään ton märsyn reijästä ja solmitaan maston ympärille, ni minkälainen solmu siihen pitäs tehä jos vuosien pästä pitää niitä löystyneitä vantteja kiristää. Ja jos ei haluu käyttää liimaa, eihän ne kait vanhat meripierut liimalla sent kaikkee tehny niinkuin me. Ite kyl oon sil liimalla varmistellu, liekö sit nuoruusvuosien tip top käryillä osuutta asiaan.
Triumph Tiger 19.4.2009 19:25 Malli
No on ainakin "raati" ottanut pyöräsi kunnon syyniin, ai että tankki vinossa ja aikamoimen käärmeranne. No eikai täydellistä voikaan rakentaa, mut todella upeen cyccelin oot duunannu,kerros vielä kauanko aikaa tohon meni. Riittääkö 200 tuntia?
Rommel 19.4.2009 18:36 Malli
Kun tarkasti katsoo, niin kyllä noissa huulissa punaisuutta näyttää olevan. Tosi makeen näköinen, vielä kö sais aatun siihen vereen.