Pienoismallit.net

tommi syvänen

Luke Towan youtube videoissaan käyttää jotain aussilaista kaksikomponenttiepoksia, käsittääkseni japanilaiset samaa. Mutta onko eu säännöt niin tiukkoja ettei täällä harrastajille myydä? Ainakin mitä hintoja katsellut niin isommat vesistöt jää tekemättä, tai sitten mennään maalaa ja lakkaa periaatteella. Tosin niihin ei kai veneitä tai kaisloja, varsinkaan kaloja paljon mallata.
Laskuvarjopommi   26.10.2020 15:41
No sieltähän se tuli, kiitos.
Laskuvarjopommi   25.10.2020 17:02
Katselin tuossa löytöretki tuntemattomaan ohjelmaa, ja siellä kerrottiin saksalaisten käyttäneen suurissa määrissä laskuvarjopommeja. Valottakaapas vähän miten nämä härvelit toimivat? Oli meinaan uutta tietoa itselleni.
Kaukopartiomiehet 1/72   23.1.2017 12:55
Noin puolitoista vuotta sitten J.Jokipii noita saksalaisia Preiserin sotilaita laittoi tilaukseen. Melkoisen kattavan repertuaarin vieläpä. Mitään ei ole vieläkään kuulunut. Kyselin myös eräältä saksalaiselta jälleenmyyjältä, joka myös laittoi tilaukseen. Eioota on vastauksena tullut. Olisiko muotit hukassa?
Lemppari maalimerkki.   30.11.2016 10:20
Akan on tällä hetkellä lemppari. Mutta niinkuin Jussi Pudas tuossa aikaisemmin totesi niin jotkut sävyt on todella vaikeita ohentaa. vanhat humbrolit toimivat myös ruiskukäytössä hyvin kun ohentaa apteekin bensalla. lifecoloria myös odottaa hyllyssä testausta, siitä joskus myöhemmin.
tuuletin maalauskaappiin   27.3.2016 10:21
Itse ostin joskus bauhaussista halpis liesituulettimen jonka asensin vanerilaatikon kattoon. Siihen allergia-avusta aktiivihiilisuodatin, voi ruiskutella vähän tymäkämmilläkin myrkyillä, ei juuri hajuja leviä sisäilmaan. ja Sallisen Petriltä kuultu vinkki, aaltopahvia mistä toinen pahvikerros revitty pois ja sen kun suihkuttaa kevyesti vedellä imee tehokkaasti maalihöyryt, ei jää leijumaan sinne maalauskaappiin. Tosin kyllä se liesituuletin niin tehokkaasti imee että liekö täysin välttämätöntä. Ja ei ole meluongelmaa.
ostin, kun halvalla sai, nipun suomen lennokin tuottamia siirtokuvia. kamalan kellastuneita nuo ovat tuossa arkissa? eli joskus luin että auringonvalo korjaisi tuon virheen? olenko lukenut väärin, tai ymmärtänyt väärin. käytä hakua? sata kertaa ja en nlöydä mitä etsin.
Mallix lehden yhteystiedot???   28.2.2016 03:55
Tarkennen vielä senverran että ostin vuoden lehdet, eli onko se sitten kahdeksan?
Mallix lehden yhteystiedot???   28.2.2016 03:53
No omalla kohdalla kävi niin että tilasin lehden. meni neljä kuukautta ja posti vei sen vaimoni veljen postilaatikoon (ei sama nimi saatika osoite) peruin tiluksen ja sen jälkeen olenkin lehden sanut heiltä jossain tapahtumissa. Ikinä ei ole tullut perumisilmoitusta tms. Ei tosin laskuakaan. Toisaalta enpä kysytyt koskaan vaimoni veljeltä josko hänelle olisi tullut, hymiö. ja siis omalla nimellä ja osoitteella tilasin.
Oikeasti hyvä lehti. Ja kaikki jotka ymmärtävät, pienen pudjetin painoksia. No nykyään ostan irtopainoksena, aina jos aihe kiinnostaa.
Ja Stirwellillä 107,10 tarjouksessa. Normihinta näkyy olevan 119. Siis nuo neo-sarjan ruiskut.