Pienoismallit.net

Marko Koponen

O: Muottisilikonia   8.11.2009 20:41
Matti Piilola kirjoitti:
Oliskohan kellään myytävänä muottisilikonia, kovuus siinä 20 korvilla, yhdestä viiteen kiloon? Kun ei viitsis aina Saksasta hankkia ja maksella kovia postimaksuja.
Aihetta sen kummemmin tuntematta … kysyisin vaan että eikö suomesta saa haluamaasi tuotetta ??
Esim. joku tuon firman tarjonnasta : HOBBYPOINT - muottisilikonit
Peddinghaus Decals   30.10.2009 11:12
Jarkko Alho kirjoitti:
Onko kenelläkään kokemuksia ko. firman toimitusajoista, itse tilasin n.1kk takaperin tavaraa ja maksoin PayPalilla, "Order status = confirmed" mutta tavaraa ei kuulu eikä kyselyihin (englanniksi) vastata millään tavoin…
Viime viikolla tilailin ko. firmasta ja kesti ihan kaikki 4 päivää kun tavara oli minulla :-)
Ei valittamista tuon kokemuksen perusteella.

- Marko -
Atte Ylätalo kirjoitti:
Mietin tässä että onkohan olemassa mitään ainetta jolla saisi kevyet naarmut pois esim. tuollasesta kirkkaasta akryylilevystä? Vai pitäneekö suosiolla hipsiä Etraan hakee uutta levyä. Ei viitsisi pienten naarmujen takii toisaalta uhrata satasia paksuun levyyn. Jos vain olisi jotain tehtävissä.
Tuolta (NOVUS) löytyy tuollainen tuote kuin Fine Scratch Remover (til.nro 7030) Muovi- ja akryylipintojen naarmujen poistoon.

- Marko -
Antti Järveläinen kirjoitti:
Kaikkein ongelmallisinta oli omassa tapauksessa se, että paikallisessa pankissa ei henkilökunnalla ollut "hajuakaan" mikä PayPal edes on… :D Ja kuulemma olisi parempi jos "joku kielitaitoinen hoitaisi asiaa, mielummin kuin he…" :D Joten pankin vaihto kävi mielessä.. Ei PayPalin hylkäys ;)
Toki minullakin oli positiivisia kokemuksia Ebaysta ja Paypalista, useita ostoja tehneenä. Kunnes nyt.
Mulle riitti yksi kerta luottamuksen menettämiseen ko. palveluihin.

Omassa pankissani kyllä Paypal palvelu tiedetään, mutta se ei ole pankkien hyväksymä maksutapa.

Pankkini (jääköön mainitsematta mikä) toimi tapauksessani niin uskomattoman hienosti ettei ollut epäilystäkään kummasta palvelusta luovun !

Jotain "kivaa" saattaa nyt ehkä jäädä ostamatta maailmalta ilman Ebayta/Paypalia mut, sou not, sanois Nykänen. Tuetaan sitten enemmän KOTIMAISIA yrittäjiä. :-)
Elämä on.

- Marko -
Paypal / Ebay ongelmia ollut myös minulla. Joku "kolmas osapuoli" oli saanut Ebay tilini haltuun ja ostanut jotain noin 100€:n edestä. Sain hommat selvitettyä Ebayn kanssa (mutkien kautta), sain ostot poistettua ja tilini palautettua, jonka suljin sen jälkeen. Sitten kuukausi sen jälkeen tuli ongelmat Paypalin kanssa. Samankaltainen tapaus. Joku oli onnistunut tekemään varojen siirtoa (useita pieniä summia, yht.n. 200 €) jotka veloitettiin luottokortiltani. Soitto pankkiin, luotto-/pankkikortti jäihin, poliisille rikosilmoitus, papereiden kanssa pankkiin tekemään selvityspyyntö/reklamointi-ilmoitus. Viikon päästä oli Paypal hyvittänyt suurimman osan rahoista luottotililleni ja pankki poistanut yhden maksun. Ja viimeiseksi: Paypal tilin sulku. Mulle riitti.