Pienoismallit.net

Toni Wiren

Daihatsu on pääosin valmis. Pari juttua lisäilen vielä ennen Tikkakosken näyttelyä…
Jännäksi menee. Joulun jälkee en ole saanu Daihatsun kanssa mutää aikaseksi. Toista mallia olen kyllä vähän edistäny…
Tänää täytyis maalata loput osat ja kori. Hyvät mahdollisuudet saada valmiiks. Mut paineen alla on tehokkainta työskennellä 😁
Daihatsun koria työstetty kovasti eteenpäin. Lommoja ja ruostereikiä hiottu dremelillä. Eilen pohjamaalasin ja äsken maalailin ruosteita.
Sarjan mukana tullut pressukatos lensi roskiin ja taivuttelin uudet runkoputket rautalangasta. Koitan siihe päälle askarrella nätimmän suojan.
Arpa osui mallikasassa seuraavaan: Daihatsu Midget -58.
Eli tuollainen 3 pyöräinen pikappi. Osia on sarjassa 26, eli ei ehkä paha rasti lomakiireden sekaan 😁
Mukana ollaa. Täytyy tutkia kasoja minkä rakentelis…
Subaru valmistui juuri. Lisäilen galleriaan…
Subarun korin maalaus ja lakkaus onnistu ihan hyvin. Välttämättä ei tarvis ollenkaa kiillottaa mut jos aikaa jää ni harkitaan. Vanteet maalasin uudelleen kun ensi visio ei miellyttäny omaa silmää. Turvakaarenki väri vaihtuu huomenna. Eilen väkersin uuden takavaimentimen metritavarasta.
Tiukille kyl menee valmistuminen. Sisusta on ihan kesken, kaikki tiivisteet maalaamatta korista yms. pientä. Niin ja sit on vielä se siipi "ongelma". Nyt ei ole kontin päällä mitään.
Subarun kanssa hidasta edistymistä. Kyseessä on 2 ovinen vm. -98 wrc auto, josta ei tule löytymään sinistä väriä, keltaisia dekaaleja eikä lisävaloja konepelliltä kun se sunnantaina on toivottavasti läjässä.
Alusta alkaa olla kasassa. Pieni madallus oli pakko tehdä kun renkaan ja kaaren väliin jäi liikaa tilaa 🙈 Uudelle rengas/vanne setille piti tehdä tilaa lähinnä takana kun uusi rengastus siellä on 345 leveä läski. Takaiskunvaimentimetkin me uusiksi. Helpompiaki vanne valintoja olis voinu tehdä tällä aikataululla 😄
Kori on kitailtu ja hiottu, huomenna pohjamaalaus. Pinta väriä hieman arvotaan vielä…
Subarulle ominaisen takasiiven poistamista mietin kanssa, ehkä korvaan sen jollain toisella.
Hyvin näyttää tämä pyörähtäneen käyntiin. Itse pääsen rakentelun aloittamaan vasta ensi perjantaina kun kotiudun reissuilta. Tänään maalasin uudet työtasot ni pääsee kirjaimellisesti puhtaalta pöydältä aloittaa uusissa tiloissa 😁
Osallistutaas tähän iloitteluun Tamiyan Subaru Imprezalla.