Pienoismallit.net

Jari J Liimatainen

Hienosti maalattu tankki   23.12.2009 15:22
No on. Mallinrakentaminen on taidetta.
Rauhallista joulua   23.12.2009 15:19
Hyvää ja rauhallista joulua myös täältä Nokialta sekä mallereille että mallikauppiaille tasapuolisesti.
Tökkiikö sivusto?   28.10.2009 19:55
toimii kuin junan vessa täällä pirkanmaalla
Pigmentin käyttäminen   17.8.2009 16:20
Onko arvon kanssamallareista kukaan kokeillut Vallejon Pigmenttejä? Käyttökokemuksia?

Itse kokeilin ekaa kertaa jo viime talvena Sampolasta mukaan tarttuneita jauheita nyt viikonloppuna. Positiivisin yllätys oli että nuo kiinnittyvät vedellä ja pysyvät kiinni mallin pinnassa ihan mukavasti. Haittapuolena on tietenkin se että pigmenttejä ei veden kuivamisen jälkeen enää liikutella.

Nämä ovat ainakin omasta mielestäni hyvä vaihtoehto/korvike noille MIGin tuotteille. Mutta mitäs mieltä Te olette?
Dragonin DS-telaketjut   4.8.2009 16:01
No niin. Väkästelin eilen Dragonin Tiikerin DS-letkut paikoilleen. Yhden telakengänmitan jouduin telaa lyhentämään jotta sain sen suurinpiirtein oikean mittaiseksi.
Plussat ja miinukset
+ Nopeat tehdä
+ Ei ejektorin jälkiä
+ Riittävästi pituutta
+ Pohjamaalauksen (Mastonin punaruskea-spray) jälkeen akryylimaali ja muut sotkut tarttuivat hyvin kiinni

- Vaikea saada istumaan luontevasti
- Liitoskohdan joutuu piilottamaan
- Revellin neulaliima ei toiminut

Hyvältähän nuo loppujen lopuksi näyttävät mutta taidanpa kuitenkin kallistua irtokenkien käyttäjäksi.
Iloisten tapahtumien ketju   17.7.2009 17:24
DC-3 kiertää Pirkkalan kenttää. Kaunista, niin kaunista. Mikään ei voita mäntämoottorin jytinää ja kiiltävää metallipintaa :)
Mitä työn alla?   30.1.2009 19:30
Mopo keulii… lupasin taannoin että teen mallin kerrallaan valmiiksi. Työn alla Dragon T34 m41 cast turret, Tamiyan "Cargo Truck" elikkä Opel Blitz ja AFV clubin leFH18M. Ja niinkuin nämä eivät riittäisi, tänään tarttui maalien ja taas uuden Tiikerin keralla Harrasteesta mukaan Tamiyan 1/35 Pibber, joka oli aivan pakko aloittaa samantien…ja mopo karkaa.
herve, katsoin pikaisesti eilen "airbrush techniques" levyn. Täyttä asiaa sisältäen myös muuta kuin ruutta tekniikkaa. Meikäläinen sai rutosti uutta virtaa mallinrakentamiseen.
Ketutusketju   23.12.2008 17:47
Tiukkapipoiset tyypit, jotka pyrkivät rajoittamaan toisten elämää omilla päähänpinttymillään sekä netissä että livenä ketuttavat kympillä. Terveisiä vaan kaikille tiukkapipoille (tämäkin viesti oli aivan turha): hajotkaa…
Yli 1700 käyttäjää   29.7.2008 18:35
Tomi Mynttinen kirjoitti:
Tuota on paha sanoa, kun tilastoja saa vain niistä käyttäjistä, jotka kirjautuvat sisään. Tälläkin hetkellä paikalla olevista 66:sta "vieraasta" vähintään 38 on mitä todennäköisemmin käyttäjiä, joilla kyllä on tunnus palvelussa, mutta käyttävät ainakin tällä hetkellä palvelua kirjautumatta. Syystä tai toisesta.
Tunnustan, selailen pm.nettiä päivittäin kirjautumatta sisään ilman sen kummempaa syytä. Korjaan siis tapani :). Muutaman mallikuvatuksen ajattelin tänne lisätä kunhan saan itseni opetettua ottamaan kunnollisia kuvia joita kehtaa myös Teille esitellä.