Pienoismallit.net

Simo P.

Käykö tämä kitti?   18.6.2010 18:09
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
postipete kirjoitti:
Kävin päivän säteessä kysyin "onko revell kittiä" sano että "ai muovailu vahaa?"
No hyvin ovat siellä sitten tietäneet kitin ja muovailuvahan eron. :D
Käykö tämä kitti?   18.6.2010 11:52
postipete kirjoitti:
Eli katselin ympäri joensuun seutua ei löytynyt revell kittiä
Tämä kommentti taitaa tulla hieman myöhässä, jos olet jo tuota Tikkurilan Lakkakittiä hankkinut, mutta Revellin kittiä on saanut ainakin Päivänsäteestä.
Ketutusketju   17.6.2010 22:03
Tänään ärsytti se, että olin pitkästä aikaa taas saanut motivaation tehdä pienoismalleja eteenpäin, niin ruisku rupesi temppuilemaan, enkä saanut maalattua Revellin Focke Wulf TL-Jägerin ohjaamon perusväriä ollenkaan yli tunnin kestäneiden yritystenkin jälkeen. Eilinen maalaussessio meni ilmeisesti liiankin hyvin, sillä eilen ei ollut mitään ongelmia, ja tänään taas mikään ei onnistunut. En enää keksi muuta syytä, kuin että ongelma on maalissa (voiko tuo olla edes mahdollista?), sillä kaikkea muuta kokeilin. Maali ei jaksanut nousta kupista edes ruiskuun asti, vaikka ohensinkin maalia 1:1, ja lopulta varmaan noin 1:1,5-1:2.
Iloisten tapahtumien ketju   6.2.2010 19:51
Työpöydän siivous on nyt takanapäin. Edellisestä kerrasta taisikin olla jo yli kuukausi. :)

Mutta huomenna tuleekin olemaan hauskaa, sillä bändimme pääsi jatkoon esikarsinnasta Lions-liiton järjestämässä bändikilpailu SKEBAssa, ja huomenna kilpailu jatkuu karsintakilpailulla, jossa jatkoon päässeet bändit soittavat elävän yleisön edessä tuomareille. Toivotaan parasta. :)
Viimeisin mallailuhankinta   25.12.2009 09:45
Joululahjaksi sain Sundströmin 90-2 maalausmaskin, vaikuttaa ihan pätevältä tuotteelta ja voin laittaa kokemuksia sitten kun pääsen kokeilemaan, ja Pukki toi myös Revellin NH90 TTH Helikopterin.
Maalien ja liiman hajut   16.12.2009 14:50
Olen toivonut tässä Joulupukilta lahjaksi 3M:n 7501 puolinaamaria. Keskustelun ensimmäisillä sivuilla mainittiin, että ruiskumaalaukseen pitäisi olla yhdistelmäsuodatin A/P. Olen yrittänyt etsiä nyt kyseisiä yhdistelmäsuodattimia, mutta en ole löytänyt niitä mistään. Eli jos joku osaisi antaa vaikka linkin netistä näille suodattimille, niin olisin erittäin kiitollinen.
Hyvää itsenäisyyspäivää   6.12.2009 14:01
Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!
Fairey Swordfish Mk. I   26.10.2009 14:38
Nyt on käyty törsäämässä taas hirveästi rahaa, kun kävin ostamassa tuon Humbrollin 78 maalin. Hintaa tuli jopa huikeat 1.70€ :). Samalla muuten huomasin, että Päivänsäteeseen (kauppa josta ostin maalin) oli tullut Tamiyan Weathering Mastereita!

Olen jo päättänyt koneen yksilön. Se tulee olemaan suoraan ohjeista, laivueen 810 Fairey Swordfish Mk. I, HMS Ark Royalilla, Toukokuussa 1941. Se siis osallistui saksalaista taistelulaivaa Bismarckia kohdistuneeseen hyökkäykseen, jossa aluksen peräsin vaurioutui siten, ettei se päässyt brittien laivastoa karkuun.
Fairey Swordfish Mk. I   25.10.2009 19:10
Kiitos vastauksista! Käyn huomenna katsomassa myös noita Humbrollin maaleja myös, ja katson sitten mihin ratkaisuun päädyn. :)
Fairey Swordfish Mk. I   25.10.2009 14:16
Moi!

Otin taas itselleni yhden uuden projektin, joka on Revellin Fairey Swordfish Mk. I. Revell neuvoo ohjaamon väriksi seuraavaa sekoitusta: 75% Revellin 45:ä (oliivinvihreä) ja 25% Revellin 48:aa (merenvihreä). Koska en käytä noita Revellin maaleja niin kysyisinkin että, onko jotain virallista väriä mitä noissa Royal Navyn koneissa joita käytettiin näiden lentokoneiden ohjaamoiden väreinä? Ja mikä olisi sopiva maali ohjaamoon esim. Vallejon Model Coloreiden maaleista?

T. Simo P