Pienoismallit.net

Untamo Sallinen

Päivitettyihin kotisivuihin voi tutustua tämän linkin kautta: www.mestarimallit.com.
Lisäksi meihin ja tuotteisiimme voi tutustua tulevana viikonloppuna 20.-21.10 Turun pienoisrautatiepäivillä. Tapahtumapaikkana toimii perinteikäs Turun VPK-talo. Tervetuloa Tmi Mestarimallien osastolle.
Model Expo 2012   8.5.2012 07:40
Laskemani 20 % hinnankorotus koskee siis ennakkovaraajan hintaa, johon saa 10 % alennuksen. Korotus on laskettu jo alennetulle hinnalle. Todellisuudessa hinnat ovat nousseet vielä enemmän; normaali hinta ensi vuodella (= ilman ennakkovarausta) on noussut peräti 27 %. Tästä on kyllä kadonnut kaikki miellekkyys.
Model Expo 2012   7.5.2012 20:55
Tämä nakkikioskin pitäjä päätti tänään olla osallistumatta omalla osastolla ensi vuoden näyttelyyn. Messuosaston hinnankorotus on 20 %, tämän vuoden hinnoillakin oli tekemistä, että sai edes kulut kuolletettua. Lisäksi voi tietenkin laskea ne neljä ansaintapäivää, jotka messujen vuoksi menetettiin. Tällaisella hintapolitiikalla messujen järjestäjä ei kyllä tue mielenkiintoisten ja monipuolisten pienoismallimessujen järjestämistä.
Akryylivitriinit   17.12.2011 14:54
Kiitoksia yhteystiedoista, minulla on aika ajoin tarvetta akryylivitriineille. Olen saanut aika tavalla hakea vitriinintoimittajia asiakkailleni tekemilleni pienoismalleille. Laitetaan osoitteesi muistiin.
Mistä 0.5 mm poranteriä?   19.6.2011 20:58
Kauppaosakeyhtiö Helsingin Mäkelänkadulla myy poranteriä alkaen 0,2 millistä (0,1 mm välein).Teriä myydään myös yksittäin kappalein.
Tmi Mestarimallien kotisivut on päivitetty. Tapaatte meidät myös Model Expossa; osastonumeromme on 3e2.
Messu-uutuuksiamme ovat mm. asemakioskin rakennussarja sekä ohuiden, suorien messinki- ja uushopealankojen jälleenmyynti.
Tervetuloa tutustumaan!
www.mestarimallit.com
Tmi Mestarimallien kotisivut on jälleen päivitetty. Kaikenlaisia uutuuksia rakennuksista veturien valmistajalaattoihin. Kipaise katsomassa!
www.mestarimallit.com
Tirantin muottisilikoni   28.2.2011 09:30
Minulla on ollut samanlaisia kokemuksia eräästä toisesta tuotemerkistä (ei kuitenkaan Tirantin); kumi ei kovettunut millään, vaikka viikon seisotin muottilaatikossa. Silikoni voi todellakin vanhentua ja silloin se käyttäytyy juuri em. tavalla. Olen puhdistanut muottilaatikot tavallisella mineraalitärpätillä. Tärpätti on sen verran mieto liuotin, ettei se sulata ainakaan polystyreenistä tehtyjä osia. Lopuksi pesin muotin saippuavedellä.
Tirantin myymistä kumeista on kyllä vain hyviä kokemuksia.
Suuret kiitokset kaikille onnittelijoille. Käden taidot-messuilla pienoismallirakentaminen noin yleensä sai kyllä tarvitsemaansa julkisuutta, messuilla käy sentään noin 30 000 ihmistä kolmen päivän aikana. Aika mukava ja mielenkiintoinen reissu.
Teemu Siltanen kirjoitti:
Espoon kaupunginmuseon sivuille ohjaava linkki ei toimi.
Nyt linkin pitäisi toimia.