Pienoismallit.net

Topi Pajunen

Iloisten tapahtumien ketju   22.5.2009 19:21
Viime viikonloppuna mökillä rakentamani pyörivä ruiskumaalausjalusta toimii kuin unelma! Ei tarviste kömpelösti käännellä malleja pöydällä maalauksen aikana, vaan voin sen sijaan pyörittää jalustaa. Hyvästi sormenjäljet!
Vettä?   3.5.2009 21:34
Juurikin noin
Vettä?   3.5.2009 21:01
Oiskohan kellään jakaa neuvoja tällaisessa vesiongelmassa, kun vesi tulee dioraman reunaan, ja siitä pitäisi ikäänkuin nähdä sisään. Kuinka reunasta saa suoran? Ilmeisesti sille pitää väsätä jonkinnäköinen "muotti" tai tukea reunat.

Jos tällainen viritelmä pitää rakentaa, niin lähteekö jokin muovilevy yms. irti helposti esim. woodland Scenicsin "realistic Water"ista vai pitääkö reunan olla läpinäkyvä ja jättää paikalleen?

Toivottavasti asian ydin selvisi. :)
Telkkarista tulossa   29.4.2009 20:19
^^ Juu kyseessä on legendaarisen Band Of Brothersin tekijöiden toinen tuotos. Nimeltään The Pacific. Samantyylinen sarja kauin Band of Brothers, mutta ei kuitenkaan jatko-osa. Sen rantautumista suomeen odotellaan täällä jo erittäin paljon!!!
Valmis vesi purkista?   27.4.2009 22:11
Onko jollakulla ideoita tai tietoa kuplien tekemisestä veden pinnalle? Rannalle tyrskyävään veteenhän muodostuu usein kuplia jotka kelluttelevat hetken aaltojen mukana. Ja joskus olen jossain dioramoissa niitä nähnytkin
Ei leikkiä   15.4.2009 21:20
Itse en kovin usein kailota tätä harrastustani kaikille, varsinkaan kovin tuntemattomassa porukassa. Toisaalta on näitä mukaviakin tapauksia: valitsin lukiossa äidinkielen puhekurssin, jossa ideana oli oppia puheiden pitämisen salaisuuksia yms. Ensimmäisellä tunnilla jokaisen piti esitellä itsensä ja otin siinä myös puheeksi oman mallailuni. Se herättikin yllättävän paljon mielenkiintoa ja kysymyksiä :) Positiivisissa merkeissä siis..

Minusta on ihan mukavaa harrrastaa jotain vähän harvinaisempaa, ja tässä iässä on jo oppinut jättämään veemäiset kommentit ja niiden jakajat omaan arvoonsa. Eikä niitä nyt niin monta omalta osaltani ole tullutkaan vastaan :)

Ja heitän soppaan vielä sanat vastakkainen ja sukupuoli. Tämä harrastus on herättänyt lähinnä mielenkiintoa tytöissä!
Pantherin kranaatinheitin   13.4.2009 19:44
kiitos hienosta linkistä!
Pantherin kranaatinheitin   13.4.2009 17:48
Moro!

Oliko Pantherin tornin katolla ollut (savu?)kranaatinheitin liikuteltavissa akselinsa ympäri. Jos oli, niin kiertyikö se ihan 360'?

Ja jos vielä saisin varmuuden siitä, että se oikeasti on jonkin sortin kranaatinheitin.

www.pienoismallit.net/media/kuvat/05/24/35/052435.jpg

Kiitos jo etukäteen

Topi Pajunen
Iloisten tapahtumien ketju   4.4.2009 18:53
Paljon onnea!! Kannattaa sitten piakkoin ruveta väsäämään jonkunlaista suojaviritelmää malleille ;)
Koiria?   21.3.2009 08:59
Mulla oli kanssa tuo Dragonin setti ja musta ne koirat on aikuiseksi seefferiksi todella pienen kokoiset. Näyttävät vähän keskenkasvuisilta jos seisovat ihmishahmon vieressä. Se nyt on täysin oma mielepiteeni. Muuten poksi on laadukas, vaikkakin tähän tarkoitukseen koirat ovat vähän liian kesyn oloisia.