Pienoismallit.net

Aleksi

Kuvani katosivat!   14.4.2008 17:15
Timo Nyyssönen kirjoitti:
Missä kohtaa säännöissä lukee, että pienoismalli on pienoismalli vain maalattuna? Ei ainakaan sattunut pikaisella lukemisella silmään. Aloittelevan mallarin tai sivustolla uuden käyttäjän malleissa voisi olla paikallaan käyttää hiukan lievempiä kriteereitä. Varmaan aikasta moni aloittelija tekee ensimmäisen mallinsa paljoa maalaamatta, ja yleensä ensimmäinen hyvä neuvo koskeekin mallin maalaamista. Tietenkään noita maalaamattomien mallien kuvia ei yhdeltä käyttäjältä kannata sallia useita, mutta toisaalta aloittelijoita ja sivustolle uusina tulleita käyttäjiä ei kannata torpata heti alkumetreistä.

Aleksille: pienoismallailussa on yleistä ja tavallista toisten mallareiden tekemien mallien arviointi ja erilaisten parannusvinkkien antaminen. Tällä ei ole tarkoitus loukata arvostelun kohteena olevan mallin tekijää henkilökohtaisesti, vaan antaa vinkkejä siitä, miten mallari voisi tehdä seuraavasta mallistaan paremman. Ei siis kannata vetää arvosteluista herneitä nenään, vaan miettiä miten annetuista vinkeistä voisi hyötyä. :)
Hei tällasta tekstii määkin voisin lukee!!! :)
Mutta ei noiden joittenkin arvostelu tapa ei ole niin lukemis kelpoista.
Kun ei osata etsiä teoksesta mitään hyvää
Kuvani katosivat!   14.4.2008 13:51
Mikko Koo kirjoitti:
Ei toki kannata alkaa synkistelemään, vaan maalata malli paremmin kuin kukaan, ottaa kunnon kuvat ja näyttää kaikille närhen munat!
Mutta mikä järki siinä on että kaikki kuvani poistetaan jos yhdessä on jotain vikaa?
On täällä paljon huonompia kuvia ku mun kuvat.
Mut eiks se oo niin et kerran pilkan kohde aina pilkan kohde? :b
Kuvani katosivat!   13.4.2008 21:00
Kiitos vinkeistä…
Kuvani katosivat!   13.4.2008 20:33
Mihin kaikki vaivalla hankkimani kuvani katosivat?
Säännöt on luettu huolellisesti ja kuvan laatu on ollut hyvä.
missä sitten kiikastaa?