Pienoismallit.net

Sale Haapasalo

Hei! Hyvää tekstiä. Yhteydet ulkomaailmaan pätkivät tällä hetkellä aika pahasti ja tutkimuksen lukeminen loppuun saa odottaa parempia aikoja, mutta bongasin nyt joka tapauksessa ainakin tekstin alkupuolelta muutaman hakasulkeisiin jääneen muokkausmerkinnän. Kannattaa siivota pois, niin tulee ensiluokkaisen siisti lopputulos.
Swann Mortonin terät   15.11.2019 07:40
Tilasin Rasmussenilta keskiviikkona 200 terää ja yhden skalpellinvarren toimituksineen alle 50 eurolla. Eilen ne olivat jo perillä. Ei ihme, että kirurgeilla menee lujaa!
Swann Mortonin terät   14.11.2019 12:58
Sieltähän niitä linkkejä tuli, kiitos! Löysin itsekin vielä yhden, joka ei kinua y-tunnusta eikä liikaa toimituskulujakaan: verkkokauppa.rasmussen.fi/product/group/054603
Swann Mortonin terät   13.11.2019 08:41
Nyt on piru jälleen kerran tapansa mukaan merrassa. Klassikkovalmistaja Swann Mortonin (epästeriilit) terät ovat pöytälaatikossani loppumaan päin ja lisätarve on luonnollisesti kova. En kuitenkaan jostain syystä löydä minkäänlaista tarjontaa suomalaisista nettikaupoista, saati sitten kivijalkakaupoista. Eräs bioalan tukkuri saisi niitä hankittua jenkkiläisen verkkokaupan kautta, mutta siihenkin tarvittaisiin Y-tunnus ja vähän muutakin. Onpa tämä nyt piinallisen vaikeaa! Mahtaako Suomenmaasta löytyä harrastajalle apuja ollenkaan?
Teipit siivissä   5.7.2019 07:49
Aina oppii uutta, kiitos! Olen yrittänyt luntata siirtokuvista oikeaa kokoa, mutta heittoa on vähintäänkin runsaasti. Toisaalta vanhoja teippejä/kangastilkkuja tuskin poistettiin ainakaan joka kerta, joten siipiin kertyi epämääräinen punainen vyöhyke.

Ajattelin käyttää punaiseksi värjättyä sätkäpaperia. On helppo käsitellä, paksuus ei haittaa ja liimakin löytyy omasta takaa.
Teipit siivissä   4.7.2019 11:57
Piakkoin on viimeinkin aika saatella Spitfire hyllyyn, mutta sitä ennen siipiaseiden läpiviennit pitää teipata. Oliko briteillä sentään sen verran standardiselkärankaa, että käyttivät jotain tiettyä teippikokoa vai menikö lähinnä tuurilla?
Koneiden metalli- ja puuosat   17.5.2019 14:24
Tämähän on loistavaa palvelua, kiitos!
Koneiden metalli- ja puuosat   17.5.2019 09:06
Hep! Pienoismallien kanssa pelaaminen vaikuttaa nykyään johtavan yhä useammin hakukoneiden pariin. Tällä kertaa etsin jonkinlaista kaavakuvaa MiG-3:n rakenteista eli siitä, mitkä osat on tehty alumiinista ja mitkä vanerista. Toki sama epätietoisuus liittyy periaatteessa muihinkin neuvostokoneisiin. Pintojen vanhentamisestahan tässä on kyse eikä autenttisuudesta ole häivääkään, jos mallintaa paljastuneen metallipinnan puiseen siipeen. Voi olla, etten hoksaa käyttää oikeita hakujametodeja, sillä tähän asti osumatarkkuus on ollut onneton. Kuinka on muiden epätietoisten laita?
Mitä työn alla?   17.12.2018 18:56
jarno törmänen kirjoitti:
Nyt ei ole oikein kerinny mallaileen. Tuli hommattua vuoden 1947 rintamiestalo ja siinä riittää pientä puuhaa:() Ehkä vuodenvaihteen jälkeen pääsee pantteria jatkaan.
Hiukan off-topic: pidätkö projektista jonkinlaista verkkopäiväkirjaa? Kiinnostaa kirotun paljon.
Junkers 188 mittakaavassa 1/48   14.12.2018 07:44
Meri taitaa tosiaan kutsua. Kiitos näistä!