Pienoismallit.net

Marko Rahikka

Jos on ylimääräisenä, niin voisin ostaa pois.
Eli mikä olisi oikea maali/ sävy vaalean keltaiseksi pohjamaaliksi Suomi Hawkiin…? Kun tuli hankittua nuo Avalon Decals siirtokuvat..
Myytävänä koneita   26.4.2015 19:43
Jep, tätä minäkin ihmettelin… Nettisivut on jotenkin keskeneräiset..
Pienoismallikaupat Pariisissa   14.4.2015 22:01
Yksi kauppa löytyy kun menet Rue De Rivolin ja Rue de Louvren risteykseen ja lähdet kävelemään Luovresta pois päin ( osoite:3 Rue du Louvre, 75001 Paris, Ranska).Liike on risteyksestä noin 50metrin päässä. Kaupassa on paljon tavaraa ja ale laatikoista tein hankintoja viime viikolla. Lähellä on myös keräily automalli kauppa pari saman suuntaista poikki katua Nodredamin kadetraalin suuntaan. Jos on aikaa niin kannattaa mennä käymään Marché aux puces kirpputori-antiikki-kauppa alueella. Siellä on myös myynnissä pienoismalli rakennussarjoja, tosin vanhempaa tuotantoa. Alueelta voi myös ostaa 1:1 harrastus tavaraa: tähtimootoreita, heittoistuimia, potkureita ja muita lentokoneen osia.
Suomalaisen DFW C.V värit   23.2.2015 16:44
Suomen Ilmavoimien värit 1918-2013 kirjassa on sivulla 25 ko. koneen kuva. Tekstissä sanotaan, että: -kauttaaltaan vaaleanharmaa… Ja loppuu: Väritys on spekulatiivinen. Sivulla olevassa valokuvassa runko näyttää kuitenkin kaksi väriseltä. Mitä väriä/väritystä tälle koneelle ryhdytään arvailemaan?
No, niin. Tietoa tuli riittävästi. Antti Lappalaisen kuvissa on riittäväti tietoa/ väriä. Tarkoitus ei ollut metsästää värinumeroita, vaan miltä ne suomessa näyttivät tai oliko ne jossain vaiheessa maalattu Suomessa. Kiitän saamastani tiedosta.
Minkä on oikea värisävy Suomi Migien laskutelineiden kuiluihin? Trumpeter tarjoaa vihreää..
Tallinnan mallikaupat   4.7.2014 22:20
Terve, viimeisimmän käynnin pohjalta:- Euromekassa on ostettavaa ja Rocca ai maressa ei.
Moro, jos on mahdollista saada puhelinnumero, vaikka ysityisviestinä voisi tehdä kauppaa puhelimella. Siinä selviäisi nopeasti mitä on ja mitä ei.
Jos on ylimääräisenä nurkissa pyörimässa, eikä keksi mitään käyttöä kyseisille moottoreille, niin minä voisin ostaa sopivalla hinnalla..