Pienoismallit.net

perttiL

Asiaton. PL
Asiaton lehtimainos. PL
Polikarpov R-5 ilmavoimat   4.5.2016 22:24
Asiaton. PL
Polikarpov R-5 ilmavoimat   4.5.2016 20:08
Asiaton lehtimainos. PL
Beechcraft staggerwing BC-2   3.5.2016 14:29
Asiaton mainos. pl
Moikka,

Timo R. minua kiinnostaa tietää, että mitkä Suomi-koneeseen tarkoitetut decalit AZ:n Beech:in mallista ostamasi mallin arkilta puuttuu ? Arkilla kun suomi-koneeseen tarkoitetut on ripoteltu pitkin poikin (pientä) arkkia. Ja huomasithan, että arkin rekisteri BC-1 ei vastaa laatikon mallia Beech JB-1/ UC-43. Tämän mallin kohdalla oikea rekisteri olisi ollut BC-2…

mallailuterv perttiL
Tere,

Kalle R. Totta, alkuperäinen kysymys ei kerro miksi osat puuttuvat, mutta muotoilusta "mallihyllyn siivouksen jälkeen jne…" päättelin, että kyse on juuri siitä, että osat on "itse hukattu".

Muutenkin tuntui vähän "oudolta", että useammastakin Revellin (tai mikä valmistaja hyvänsä) pakkauksesta samaan aikaan puuttuisi osia. Liki 50 v malleja rakentaneena olen ylen harvoin törmännyt hankkimissani malleissa siihen, että niistä tehtaan jäljiltä puuttuisi osia. Ylimääräisiä osia on sitä vastoin ollut useamminkin; mm juurikin kuomuja ja muita "lasiosia" on useastikin ollut tuplamäärä.

Niitä osia, joita olen valmistajilta vuosien varrella pyytänyt, ovat olleet valultaan vajaita; mm yksi oli vanhan Frogin B-17 E:n puoliksi valettu siiven puolisko. Uusi osa tuli kun tilasin.

Puuttuviin siirtokuviin olen törmännyt useamminkin.

En tokikaan väitä, etteikö osia voisi puuttua…toki voi ja varmaan joskus puuttuukin…

Asiakaspalvelu on sitten toinen juttu. Olen kokenut hyvää palvelua tässä asiassa sekä Hasegawan, että Saksan Revellin suhteen. Viimeksi Revell: olin hankkinut uuden 1/32 Junkers 88 A-1 -mallin. Ja yli-innokkaana halkaisin ohjaamon isokokoisen kuomun. Pyyntö Revellille ja kerroin reilusti, että särjin kuomun…mutta saisinko ostaa uuden. Posti toi kaksi (!) uutta kuomua nolla-euron kustannuksin. Hyvää palvelua.

terv pertti L
Morgen …

…ja duoda…duoda… miksi Revellin (tai minkään muunkaan valmistajan) pitäisi korvauksetta korvata mallin ostajan itsensä hukkaamia osia ..? Tai esim liimalla sotkettuja kuomuja tjms…?

terv perttiL
FA-1   27.2.2016 16:38
Väärää tietoa. pl
FA-1   27.2.2016 13:28
Väärää tietoa. PL