Pienoismallit.net

Pekka Muikku

Otto Suntioinen kirjoitti:
Onko Trumpeterin sarjassa siis väärät dekaalit?
Kyllä vain, Trumpan sarjassa on väärät eli viisnelosen rekkarit
Airfix E-boat kittaus   16.4.2010 21:58
TommiVH kirjoitti:
Siinä tulin miettineeksi että, mitä kittiä porukka täällä käyttää? ?
www.pienoismallit.net/keskustelut/444_kitit/
Ketutusketju   4.4.2010 21:31
Oskari Balk kirjoitti:
Miten on mahdollista että 1970- luvulla lontoolainen Gwyneth tai Sarah tai mikä olikaan osasi pakata samat muovit noin pieneen lootaan. Nyt kiinalainen (?) neitokainen tarvitsee 3,5 kertaa isomman.
Kiinalainen on se osaaja; isompi myy. Pikaisellakin vilkaisulla näkee kuvasta, kumpi pakkausmuoto houkuttelee asiakasta enemmän.
Ketutusketju   3.4.2010 14:20
Kantri kirjoitti:
Kuvapankki on mun mielestä sillain hyvä, että sinne voi laittaa "mitä kuvia vaan", onhan silläkin oma levytila rajoitus.
Ei nyt ihan noinkaan.

Ohjeista:
"Kuvapankki on tarkoitettu sellaisille sivuston aihepiiriin liittyville satunnaisille kuville, joita varten ei ole tarvetta luoda omaa kansiota Galleriaan, mutta joita haluat liittää esimerkiksi sivuston keskustelualueella kirjoittamiisi viesteihin."

Tuo tarkoittaa mm. sitä, ettei se ole tarkoitettu Gallerian kansioiden "jatkoksi" ja kannattaa huomioida myös maininta sivuston aihepiiriin kuulumisesta.
Ketutusketju   3.4.2010 14:11
Kantri kirjoitti:
Kun kuitenkin herrat Muikku Ja Rantanen ovat todennäköisesti samaa mieltä kanssani.
En oo… :D
Ketutusketju   3.4.2010 08:37
^Tuo sääntö ei kiellä tekemästä uutta kansiota mallille, jos on entisen kansion poistanut.
Samasta mallista ei saa olla useampaa kansiota yhtä aikaa, koska sillä kierrettäisiin levytilarajoitusta. Tosin sitä kierretään muutenkin esim. niin, että rajoituksen ylittäviä kuvia laitetaan kuvapankkiin.
Antti Pentikäinen kirjoitti:
Onko mulle tullu lisää papua hauikseen vai onko etsit liian heppoisia?
Papua on tullut :)
En ole tuollaista materiaalimuutosta huomannut, tosin enpä ole tainnut ihan uusimpia tuotoksia käsitellytkään. Sellainen havainto kuitenkin on, että VoyagerModelin etsit ovat jämäkämpää tavaraa, kuin Eduardin. Materiaalin hentoisuus on tietynlaisissa etsiosissa etu, mutta toisissa taas haitta.
Ihan ok välipaloja pienoismallien rakentelun välissä. *vitsi vitsi..* :D
En ole vielä innostunut pikkuskaalan malleista, koska 1:35 mahdollistaa kuitenkin tarkemman detaljoinnin. Yhden 1:72 -maakalustomallin olen rakentanut lähes OOB ja sama sarja on myös aloitettuna etsihöysteiden kera, mutta innostus projektin jatkamiseen puuttuu toistaseksi…
Ketutusketju   27.3.2010 21:07
^Tero, Tero… olet asian ytimessä. "Malli kaipaa figua" tai "malli suorastaan huutaa alustaa" tarkoittavat minun silmissäni sitä, että kyseinen kommentoija niitä kaipaa ja huutaa, ei suinkaan malli. :)
Maalien sekoittaminen   27.3.2010 17:31
Ismo Sillanpää kirjoitti:
Osaako joku sanoa mistä tässä on kyse? Liittyykö tämä jotekin ruiskun tiivisteen hapertumiseen tai siihen, ettei se kestä Humbrolin ohennetta?
Tuo kuulostaisi lähinnä siltä, että neula menee tukkoon.