Pienoismallit.net

Pekka Muikku

Miten säistäminen maltilla?   26.11.2016 22:40
Jan Ekholm kirjoitti:
Sanalla "streaking" tarkoitin siis esim. valunutta ruostetta, öljyä ja muuta likaa. Ainakin "streaks" on paljon käytetty englanninkielisessä materiaalissa. Mikä olisi hyvä suomenkielinen sana?
Ok,englannikielistä materiaalia ei tule luettua käytännössä lainkaan, niin en ymmärtänyt mistä on kyse. Googlen kuvahakukin tarjosi lähinnä jotain viuhahtajia streaking-sanalla. Enpä kyllä äkkiä keksi mikä voisi olla hyvä suomenkielinen vastine öljy- ja ruostevalumien yms. mallintamiselle.
Miten säistäminen maltilla?   26.11.2016 16:23
Kai se tässäkin on vain niin, että varoen ja maltillisesti pitää edetä. On helpompi lisätä, kuin ottaa pois. Eipä tainnut olla paljoa apua tästä neuvosta :). Mutta mitä on streaking? Ihan uusi asia minulle enkä löytänyt sanaa tuolta tämän sivuston sanastosta.
M: FM Millennium Falcon 1/72   25.11.2016 19:18
Tarttukaa nyt joku tuohon Hold&Foldiin, on halpa hinta laatuvehkeestä…
Onko tarkempaa listaa paikalle saapuvista kauppiaista?
Nikko RC Audi Quattro 1:10 1982   20.8.2016 17:35
Täältä ei löydy juurikaan rc-harrastajia tai sen harrasteen tuntijoita, tämä sivusto kun on staattisten pienoismallien harrastajille suunnattu. Uskon että löydät oikeat ihmiset vastaamaan täältä: rc10.fi
settings kirjoitti:
Aivan ja siksi nettikeskusteluiden pitäisi olla mieluummin asiallisia kuin huumorilla kyllästettyjä silläkin uhalla että keskustelut muuttuvat tylsän tuntuisiksi.
Jep jep, samaa mieltä.
settings kirjoitti:
Ehkä nettikeskusteluja pitäisi käydä paljon varovaisemmin kuin oikean elämän keskusteluja, koska harmittomaksi vitsiksi tarkoitettu kommentti voi jonkun mielestä tuntua loukkaavalta nettikeskustelujen yhteydessä.
Kyllä, mutta netissä on myös helpompi olla töykeä kun ei sitä kasvotusten joudu sanomaan. Ja kun mallarit kokoontuvat ja keskustelevat, silloin eivät keskustele kasvottomat nimimerkit.
Tupakka   14.8.2016 23:00
Petri Manninen kirjoitti:
Minä yritin muutama vuosi sitten polttaa yhden tupakin, kun tuli kymmenen savutonta vuotta täyteen. Meinasi lähtä taju ja tuli niin etova olo, että yritykseksi jäi :)
Mulla myös taitaa olla kymmenisen vuotta lopettamisesta. Jos joku polttaa lähettyvillä, niin se tuoksuu ihan hyvälle, mutta ei saa aikaan halua poltella. Kokeilin silti yhden polttaa jokin aika sitten ja suuhun jäi niin paska maku etten toiste enää kokeile… ja päänsärky oli toinen seuraus.
Mitä työn alla?   1.8.2016 22:16
Isto Johansson kirjoitti:
Jos joku on kiinnostunut niin koitan jonkun kuvan pistää.
Kyllä kiinnostaa, laitahan kuvia näytille!
Mitä työn alla?   15.7.2016 22:51
Jukka Luosujärvi kirjoitti:
hyvät värit roundeleihin.
Mitä ne ovat??