Pienoismallit.net

Ville J

Going home 7.10.2013 23:27 Malli
Hyvän näköinen. Mitään fiksumpaa palautetta en osaa antaa, paitsi että dioraaman nimi särähtää pahasti korvaan. Englannissahan koti-sanan eteen ei laita to, tai mitään muuta vastaavaa. Nimenä GOING HOME tai HEADING HOME toimisi paremmin.
67 Dodge charger 5.8.2012 00:35 Malli
Esim, AK interactiven Streaking Grime:lla tai Rain Marks:lla saa tehtyä aidonnäköisiä valumia.

Ruostetta on monenväristä, tummempaa ja vaaleampaa, kuten vaalean oranssia tai jopa keltaista. Nyt koko auto on maalattu tasaisen ruskeaksi. Lisäksi voit erilaisista koloista ja pinnan naarmuista tehdä esim. ruostevalumia.
Haulla ja kirjoituksista löydät paljon tietoa erilaisista tekniikoista. Ja lukemista tekniikoista löytää täältä moneksi tunniksi.

Pigmenttejä on esim. Vallejo:lla, Mig:llä ja AK-interactivella. Helpoiten niitä saa tilattua netistä, esimerkiksi täältä: www.luckymodel.com Kannattaa varauksella suhtautua noihin Available-tuotteisiin, koska niiden saapumisessa saattaa kestää ikuisuus.
67 Dodge charger 4.8.2012 22:56 Malli
Auto näyttää paikoitellen enemmänkin ruskeaksi maalatulta, kuin ruostuneelta ja likaiselta. Pinta kaipaa enemmän värejä esim. erilaiset ruosteensävyt. Ja riippuen siitä missä se on seissyt (jos on) likaa, kuten linnunjätöksiä tai valumia sadevedestä ja erilaista pintatekstuuria. Ruostuneet autot voivat olla hyvin värikkäitä.
Moottori näyttää jotenkin tyhjältä ja tylsältä. Koska se on muuten tasaisen ruskea lukuunottamatta mustia johtoja.

Erityisesti tykkään tuosta ikkunan kautta otetusta sisäkuvasta. Mielestäni se on hienon näköinen ja siinä on hyvä tunnelma.

Jätän pisteyttämättä, koska en ymmärrä automalleista kauheasti. :)
Ihantala 1944: Kokoonpano 1.5.2012 20:50 Rakennusblogi
Katselin tätä expossa pitkän tovin ja puut ovat tosiaan dioraaman heikoin lenkki. Muuten pidin näkemästäni.
Itse en ikinä ole kokeillut, mutta Mininaturin tuotteita on kehuttu ja ne ovat realistisen näköisiä. Mininatur
-Ville
Ihantala 1944: Nyrkkimies 4.4.2012 19:13 Rakennusblogi
Takapuolen savut näyttää todella hyvältä, mutta etupuolelta karsisin todella paljon varsinkin "suihkun" keskiosasta.
Late lammas 2.4.2012 17:43 Malli
Kauhea deja-vu tuli tästä. Onko ollut aijemmin täällä? Mainio dioraama kuitenkin, mikä nostaa väistämättä hymyn huulille. :D
Niko J 13.10.2011 20:25 Käyttäjäprofiili
Onnee! Tullaan sunnuntaina sitten syömään kakkua :D
Pirttikalusto 29.4.2011 22:43 Malli
Moi,
Oikein tyylikkään näköinen pöytäryhmä. Mielestäni ne kuitenkin kaipaavat hieman tummempaa sävyä ja "ajan patinaa". Myös penkkien ja pöydän reunat ovat aivan liian pyöristetyt. Muuten ne ovat oikein hyvin rakennettu ja suunniteltu. :)
Ultramarine Captain 12.4.2011 21:52 Malli
Taas vetää sanattomaksi sinun taideteoksesi. Ainoa "nurina" tulee tuosta tumman harmaasta alustasta, joka ei mielestäni vastaa mallin ja raunioiden tasoa. Rupean miettimään, mikä seuraavista malleistasi ei tule olemaan viikon mallina. ;)
Värimodulaatio… 22.3.2011 16:19 Artikkeli
Vihdoin tännekin saatiin kunnon kirjoitus väri-modulaatiosta. Tätä on kaivattu! ;)