Pienoismallit.net

Paavo Virolainen

Uusia Suomi-malleja tulossa   25.1.2019 19:19
Toivottavasti tuohon Tshaikkaan joku tekis kunnon suomi siirtokuvat. Voi järkytys noita sarjan hakaristejä.
Osallistun Eduardin Spad XIII 1:48 mallilla
Aloittelevat vs. Konkarit   25.12.2018 10:33
Mielestäni kaikki keinot uusien harrastajien saamiseksi lajin pariin kannattaa kokeilla. Eihän harrastajamääriä saa nykyään millään lähellekkään sitä mitä se oli lapsuudessani. Ja ymmärrän täysin. Ajat on niin erilaiset. Tuskin itsekkään olisi ollut niin innostunut jos ois ollut samanlaista kuin nykyään. Mutta aloittelijoiden malleja arvioidessa kannattaa kysyä itseltään että haluaisiko itse saada sellaista palautetta. Ei ole mitään järkeä antaa nuoren ensimmäistä malliaan esittelevän työstä tätä ns.pilkunviilaus palautetta. Tuntuu välillä että täällä on joillakin henkilöillä kellä on paljon tietoa oikeista laitteista niin valtava tarve päästä pätemään tiedoillaan. Nuo besserwisserit on onnenomiaan karkoittamaan uudet harrastajat. Huonoja malleja ei tietenkään pidä alkaa aiheetta kehumaan vaan antaa sitä kuuluisaa rakentavaa palautetta. Sitäkin voi antaa ihan ystävällisellä kirjoituksella. Itse en ole vähään aikaan lisännyt malleja kun on ollut kaikkea muuta hommaa. Mutta aikomus ois lisätä joitakin malleja sivulle. Halusitte tai ette :-)
Uusia Suomi-malleja tulossa   2.10.2018 17:56
Minkäs tasoinen valmistaja tuo Tarangus mahtaa olla? Ikinä kuullutkaan tuosta firmasta.
Valmiiden mallien hinnoittelu?   9.9.2018 09:16
Vaikeaa niille on laittaa tarkkaa hintaa. Ite möin Huutonetin kautta yli 100 mallia ja hintahaitari oli 4-40e. Se on jo hyvin jos saa saman hinnan kuin rakentamattomasta mallista maksamansa hinnan. Minulle ei tee tuskaa luopua noista. Kiva ois nähdä joskus muovimalli josta joku yksityishenkilö 1000e maksaa.
Revell sarjat alennushintaan   13.2.2018 14:22
Tommi Lukkarinen kirjoitti:
Ainakin Imatran Prismassa olivat alennuksessa myöskin. Ikävä kyllä valikoima on aika huono.
Siellä on aina surkea valikoima.
Osallistun Revellin 1:32 Hawker Typhoon Mk 1b mallilla. Nyt sai syyn rakentaa sen pois :)
Mika Kauranen kirjoitti:
Perun osallistumiseni. Malli tuli heitettyä jo roskikseen.
Älä nyt. Kaiva se sieltä pois. En todallakaan närkästynyt mitenkään valinnastasi. Parempi, että sinä sen teet, kuin että minä aprikoin, että ehtisinkö.
En sitä sen takia suinkaan roskiin heittänyt. Ei vaan meitsin taidot riitä tuon kasaukseen. Eikä viitsi totaalisesti hermoja tuon kanssa menettää :) Kokeileppas kasata se :)
Mika Kauranen kirjoitti:
Paavo Virolainen kirjoitti:
Osallistun ryhmikseen yrittämällä kasata Choroszyn resiinisen 1:72 Hover MF11 mallin. Paino sanalla yritän. Todennäköisesti ei taidot siihen riitä :)
Tämä oli se minun "muu?" vaihtoehto. Tee toki vaan. Eihän täällä voi mitenkään "varata" aihetta. Voi olla, että teen saman tai vaihdan johonkin muuhun. Aika näyttää ehdinkö tekemään sitä toista mallia tähän ollenkaan.
Perun osallistumiseni. Malli tuli heitettyä jo roskikseen.
Osallistun ryhmikseen yrittämällä kasata Choroszyn resiinisen 1:72 Hover MF11 mallin. Paino sanalla yritän. Todennäköisesti ei taidot siihen riitä :)