Pienoismallit.net

Markku Salo

Volvo FH13 ADR-Haanpää 18.1.2010 16:01 Malli
Late ylimäki kirjoitti:
Miten sä olet taivutanut karja-Raudan?
Tuo karjarauta on tehty siten et Italerin rekkasarjan rauta ja yhessä mersussa tuleva rauta on leikelty palasiksi ja niistä kasattu tuollaiseksi. Verkko joka tuossa puskurissa on alumiini verkkoa.
DAF XF 105 4.1.2010 18:00 Malli
ihan kivasti tuo auto on tehty. Levitetyt renkaat saavat plussia. Siirtokuvat on kyllä istuneet todella nätisti paikoilleen. Tuohon kuskin puolelle olisi voinut laittaa alle ajosuojan joka tekisi autosta huomattavasti nätimmän kyseiseltä puolelta. Tuohon yhdyn muiden kanssa että lava vaatii jotakin fiksausta jotta sopisi tämän auton päälle. Olisi sinulla ollut parempia kuvia tuosta itse tekemästäsi koukkulaitteesta??
Mikko Suomela kirjoitti:
Ja yksi realismi virhe löytyi, tietaakseni yhtäkään satavitosta ei ole täysperänä :D Ne ovat 95sia… Mutta en anna sen nyt häiritä, ihan nätti, tuon kontin voisit kyllä maalata korinvärikseksi tms…
Kyllähän tuota DAF 105 saa ihan mihin käyttö tarkoitukseen vain. Suomeenkin on jo jokunen täysperän veturi tullut liikenteeseen esim umpikaappi, avolava ja ainakin yks säiliö-auto jotka olen bogannut liikenteessä. 105 on Daffin uusin malli joka korvasi 95 jossakin kohtaa 2000 luvulla.
FH 16 550 2.11.2009 18:36 Malli
Tämähän on tyylikäs Haanpään juna myös. mukavasti löytyy pieniä yksityiskohtiakin.
Volvo FH13 ADR-Haanpää 2.11.2009 18:33 Malli
Sami.S kirjoitti:
Siis ei jumankauta, todella upea malli! Mistä olet nuo lokasuojat tehny ja nuo putket tohon konttiin?
vähän näköjään olen myöhäs mut, Veturin lokasuojat ovat Italerin Volvoista ja peräkärryn lokarit ovat J.C.Lescrenier valmistamat. Mitähän meinaat yuolla putki kysymyksellä?? Säiliöt on pahviputkee jonka päälle on liimattu 0,3mm styreeni ja nuo putki kotelot ovat evergreenin styreeni putkea.
Scania R 500 Highline 15.8.2009 10:16 Malli
Joo-o kyllähän tämä sun luomus on kanssa todella vaikuttava. Powerissa tuli moneen kertaan tutkittua ja ihmeteltyä. Autohan on ihan esikuvansa näkönen.
Volvo FH13 ADR-Haanpää 15.8.2009 10:11 Malli
Kiitoksia pojjaat!!!
Janne Herajärvi kirjoitti:
Uskomattoman upea malli ja esikuvansa näköinen. Onnea palkinnosta, joka ei varmaan jää ainoaksi. Vieläku yltäis itekkin joskus tuolle tasolle viimeistelyssä ja muissa pikkuseikoissa. Täydet pojot ihan aiheesta! Yks kysymys, palavia nesteitä ja syövyttäviä aineita samassa kuormassa? Ja kärryssä vielä myrkkyjäkin :D
Juu siis tuosta kuormasta sen verran että veturissa on Etikkahappon tunnukset ja perävaunussa on pesuhappo, kummatkin ajoneuvot ovat yksi osastoisia.
Volvo FH13 ADR-Haanpää 14.8.2009 21:22 Malli
Tero Lammimetsä kirjoitti:
Kahden mallarin tekele ei hirveästi sytytä… Siis, rakentaja ja teippari…, jos oikein ymmärsin kuvatekstin… Extraosista, toki plussaa…
Siis teippari on leikannut koneella nuo Haanpää tekstit. Itse olen siteen liimannut ensin pohjalle teipparilta saadun kromi teipin ja sit olen leikannut mustasta teipistä 3mm leveen soiron jonka päälle liimattu 2mm levee kromiteippi. Kaiken tämän päälle teippasin itse teipparin leikkaamat teipit!!
Volvo Fh 13 520 I-shift 17.5.2009 19:21 Malli
Sen kuin lisää kuvan siihen sivulle ja ottaa ala oikeasta kulmasta kiinni ja pienentää tai toinen tapa on et oikeaa reunaa vie sisäänpäin ja alareunaa ylöspäin
Scania R620 The Great Rebel 18.4.2009 12:25 Malli
Eetu Järvi kirjoitti:
maalasitko kuvion itse vai oliko se tarra??
Yhdistelmässä olevat kuvat ovat siirtokuvia jotka ovat peräisin Italerin 3837 Volvo VN780 ja U.S. 50` trailer yhdistelmästä. Kuva vn volvosta siirtokuvat jotka on perävaunujen romulaatoikoissa ja perässä on itse tehty netistä löytyvistä antimista
Volvo FH 2008 8.3.2009 16:40 Malli
Autosi on on oikein loistavan näköinen. Taitaa olla vie ensimmäinen uuden malliseksi muokattu italeri. Sisusta on oikein kivan näköinen. laitoitko telvisiota tuonne kuskin pään yläpuolelle??
Jos nyt jotakin voisi kysyä niin mihin tässä autossa on sijoitettu akut?? Tuollainen kysymys tuli noita kuvia katsellessa että onko tuo vetopöytä matalammalla kuin lokarit?? kyllä tarvitsee herralle nostaa hattua uskomattomasta saavutuksesta. Ei ihan heti tulis itselle mieleen lähteä tekeen tuota uutta Volvo mallia.