Pienoismallit.net

Mikko A

Ok. Käyn ensi viikolla kattelemassa paikallisen Citymarketin tarjonnan.
Hannu Kekonille laitoin yv:tä.
Tuomo, kelpaako sulle muovitekniikan inssinörtti kaveriksi mallintaan asioita?
Hannu, oletko kyseistä mallia myymässä, jos niin mihin hintaan?
Ei kysyvä tieltä eksy, kiitos Jarnolle ja Nikolle vastauksista. Pitääpi vilkaista paikallisen marketin hylly, jos ei löydy niin tilaushommaksi sitten menee.
Maalin sopivuus?   3.6.2014 22:31
Itse suosittelisin kaksikomponettimaalia, mutta niissä vaan usein huonona puolena, että ostettava vähintään litran verran (varsinainen maali + kovete), eli tällöin jää maalia yli. Automaalaamosta kannattaa kysellä maalijämiä, josko löytyisi sopivaa sävyä sopiva määrä. Itsellä ei ole Miranolista hyvää sanottavaa sen kestävyydestä metalli tai muovipinnoilla ulkoilmassa.
Koitin etsiä haulla, mutta ilman tulosta. Mitä valmistajan malliasarjaa suosittelisitte, kun ajatuksena olisi rakentaa Chervolet Camaro 1967, 1968 tai 1969 vuosimallin pienoismalli mittakaavassa 1:24? 1:1 kokoinen olisi ensisijainen malli, mut eipä ole yli 20 t€ ylimääräistä maksaa sellaisesta, joten tällainen pienoismalli olisi vaihtoehtona.
Mitä työn alla?   6.2.2013 20:23
Hasegawa'n P-47D Thunderbolt `Armee De L'air´ 1:48. Siivet ei sitten mitenkään meinannut yhteensopia rungon kanssa ja kittailua oli sitten tiedossa. Yllättävää ainakin itselleni sarja laaduttomuus tältä osin.
Karoliini armeija   26.10.2012 21:37
Kiitos Heikille ja Ollille! Eiköhän noilla alkuunpääse asiassa.
Karoliini armeija   26.10.2012 19:55
Hei, koitin haulla, mutta ei tuotta yhtään tulosta otiskon mukaisella haulla. Jos aiheesta on jo keskustelua, niin viitsisikö joku ystävällisesti laittaa linkkiä siihen?

Herännyt kiinnostus aihealueeseen ja tekisi mieli tehdä figuurimalli Karoliini sotilaasta. Nettikauposta löysin joko eioota tai sitten pieniä tinasotilasmalleja. Meneekö tee-se-itse malliksi?