Pienoismallit.net

problemwaste

P-51D Mustang 24.1.2008 14:17 Malli
Seppo Nurminen kirjoitti:
ei onnistunut sulatti maalin. Onko tuo vahvempaa kuin tärpätti?
Jotkut Revellit eivät siedä Revellin omaa ohenninta lainkaan. Esim fluorisoiva punainen menee purukumiksi kun niitä sekoittaa keskenään. Tikkurilan Dicco-ohenne toimii mutta sitten taas alla oleva Revellillä ohennettu menee kurttuun. Ohenna kaikki Diccolla, sitten pitäisi toimia.

Nätti Mustangi, vielä kun tuohon saisi äänet mukaan :) Eivät elokuvissa pääse lähellekään sitä mitkä sävelet tuo päästää livenä ilmoille, kuten Lappeenrannassa jokunen vuosi sitten.
Pasi kuvia Libanonista 9.1.2008 23:15 Referenssi
JoniLupunen kirjoitti:
Olis kyllä jonkun aika tännekin sivustoille tehdä kunnon Pasi sopivan valkosella värityksellä.
Mikä se on se määritelmä sitten "kunnon Pasille"..
Tässä taitaa olla sivuston ainoa rakennettu Pasi mitä on tarjolla..
Koska olit Balkanilla ja missä?
T: C-coy/HJ Camp Karhu 1/2002
Scania R500 V8 + Queen of the… 9.1.2008 15:24 Malli
Janne on osittain oikeassa, mutta tästä emme väittelyä tee sen enempää.
Janne Herajärvi kirjoitti:
Tietenkään näitä pykäliä ja merkintöjä ei voi tietää jos ei ole aihesta kurssia käynyt… Mutta kaikenkaikkiaan olet kyllä hyvää työtä tehnyt, ja ennenkaikkea siistiä joten jatka samaanmalliin :)
Sitä varten meille on tehty hieno palsta jossa pääsee ohjeistamaan tietämätöntä, kaikkea kun ei voi tietää millään vaikka kuinka haluaisi..
Scania R500 V8 + Queen of the… 8.1.2008 23:02 Malli
On on nätti on, autokin on ihan hieno :)
Se mikä pistää silmään on tuo vaaralipuke tuossa kärryn kyljessä. Lähes kaikki Euroopan maat ovat liittyneet ADR-sopimukseen (European Agreement concerning the international carriage of Dangerous goods by Road) eli sopimus vaarallisten aineiden kansainvälisistä tiekuljetuksista. Tämä tarkoittaa myös yhteneväistä merkintää ADR-kuljetuksissa. Kappaletavaraliikenteessä merkataan vaaralipukkeilla (kuormatilan sivuille ja taakse), eli neliön mallisilla, vain luokat 1 (räjähteet) sekä 7 (radioaktiiviset aineet), kaikki muu menee pelkillä "blanco"kilvillä (ajoneuvon eteen sekä taakse). Eli ei liekin kuvaa kylkeen.
Tässä vielä kuva varmuuden välttämiseksi
www.pienoismallit.net/media/kuvat/02/37/19/023719.jpg
Eli jos on ADR-kuljetus, yhdistelmän keulaan ja perään isot oranssilaput, ja jos haluaa fiilistellä, pommikyltit tai radioaktiiviset laput kuormatilan sivuille ja taakse
Maalin sekoitus 6.1.2008 09:50 Niksi
maisu Karpeekki kirjoitti:
on varmasti kädet hauskan näköiset kun jokapäivä pesee ne tärpätillä
Eikös sitä mallia pitäisi maalata eikä käsiä.. ;) Vaan roiskuuhan sitä rapatessa ja tärpättipesun jälkeen on tarpeen rasvata kädet.

Maalin sekoitukseen vielä, jossain muuallakin se on mainittu mutta varsinkin Revellin emalimaaleissa tuppaa pohjalle jäämään sakkaa reilusti. Purkin lämmittäminen (saa lämmittää reilustikin) auttaa asiaan huomattavasti. Itselläni on empiiriset testit meneillään, reilusti kättä lämpimämmäksi saa purkkia hehkuttaa huoletta, esim lämpöpatterin päällä. Tässä kohtaa pitää muistuttaa paloturvallisuudesta, eli liian varovainen et voi olla. Varsinkaan sähköpatterin päälle ei saa jättää MITÄÄN valvomatta, edes hetkeksi.
Hummer H1, KFOR 1.1.2008 02:21 Referenssi
Janne Ikonen kirjoitti:
Ei muuta kuin mallintamaan paikallista jallakuraa :)
Kiitos mutta ei kiitos ;) Mallintakoot jallaa ne jotka haluaa.. Sävyä voin kopioida mutta AutoPjesessä tarpeeksi asoidessani sain siitä tarpeekseni. Tai AutoLarjessa, miten vain.
HMMWV 1025 1.1.2008 01:54 Malli
Raimo Leino kirjoitti:
CTU:n Jack Bauerin suosikkibiili. Tee tuosta CTU:n "kaupunkiversio", niin ei tarvitse ruveta kuran kanssa sotkemaan…
Jack Bauerin nimen tiedän hatarasti, eikös hän yritä maailmaa pelastaa aina vuorokauden kerrallaan..?
Kitymaastureista on mielipiteeni sellainen ettei sitä täällä perhepalstalla kehtaa kertoakaan, joten sotkua tulee. Minkänäköistä, sitä en tiedä vielä itsekään.
Harjoituskappaleena tämä toimii loistavasti, paketin toinen versio muhii jo mielessä mukavasti.
Vaimolle varovasti sanoin että hankin pienoismallin kokeiltavaksi pitkästä aikaa, hän kysyi hintaa johon vastasin että ysiysiviis. Oli autossa pitkään hiljaista, hän sai sanottua että SATASEN? Vastasin että eikun ysiysiviis. Hetki hiljaisuutta lisää ja puhe siirtyi olohuoneen seinän levytykseen jotta milloin mahtaa olla valmis.. Ota näistä ja kans selvää sitten.
Yamaha RD350 10.11.2007 12:39 Malli
Itse rakentelin samoihin aikoihin malleja kun tuot olet tehnyt, ja silloin tosiaan oli vaikeutena vertailupohjan puuttuminen. (Silloin "nörtit" soitteli tietokoneilla PURKKEIHIN vaihtaen käsittämätöntä koodia, tänään yhdellä klikkauksella näet koko maailman). Yksityiskohdat piti monesti sorvata omasta päästä kun ei esikuvaa ollut näytillä vieressä. Vaivaa olet tuon pyörän kanssa nähnyt hyvällä tuloksella, vaikka sitä sanotaankin että kuva valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Joko laitoit Nettimotoon myyntiin :O