Pienoismallit.net

pasa

Radio ohjattava pienoismalli   12.11.2007 02:15
Hei!

Tietääkö joku mistä sais radio ohjattavan pienoismalli rekka veturin 1:24 tai 1:25? tai onko myynnissä jotain sarjaa että voi itse tehdä mallista radio ohjattavan?
Kynäruisku   30.10.2007 19:08
Hei osaisko jokju neuvoa kun tuli sellainen maalaus projekti eteen että pitäs maalata kynäriuskulla. ikinä en ole kokeillu maalata. mutta ei sitä opi jos ei kokeile. aattelin kokeilla bilteman ruiskulla. Ois kuutamia kysymyksiä.

1. Mistä kannattee hakea maalit kynäruiskuun kun maalaa muovi esineitä? siis minkä tapaisesta liikkeestä? vielä parempi jos joku tietää oulussa jonku paikan. Onko sopiva liike automaaleja myyvä yritys?

2. Mikä aine on paras kynäruiskun puhdistukseen? Mistä mahdollisesti löytyy? Onko puhdistuksessa jotain erikoista huomioitavaa.

3. Mitä maalia kannattee muovi esineisiin laittaa? tarkemmin: tarkotus on maalata Emek:in kuorma-auto.

Ja kaikki muutkin vinkit on tervetulleita
Onko joku tilannut   28.10.2007 21:55
Hei!

Löytin tälläisen osoitteen "www.modelltrucksandparts.at". Onko joku tilannut sieltä? Miten toimi ja oliko luotettava? Tilasitko Visa kortilla? Ja muutenkin mitä olette mieltä että uskaltaako tuolta tilata visa kortilla? Pitäs saada muutama pikku juttu sieltä. Muuten tietääkö kukaan mitään muuta paikkaa mistä löytyy varusteita noihin emek:in kuorma-autohin. Ois tarkotus lapselleni tehdä sellainen tuunattu emek. Saas nähdä mitä tulee mutta pakko kokeilla.