Pienoismallit.net

Kalle V Aaltonen

Arcadia 12.3.2019 09:43 Malli
And Now for Something Completely Different… Ihan huikea!

Kovan luokan design, ja kun vielä työn jälkikin on huippua, niin inspiroivin pienoismalli pitkään aikaan!
Wet Nellie 7.3.2019 16:08 Malli
Onpa vinkeä ja hyvin toteutettu vinjetti!
English Electric Lightning F.6 9.2.2019 10:48 Malli
Kauniin mallin olet tehnyt rumasta koneesta. Pienenä yksityiskohtana, renkaiden alapintaa olisi minusta voinut hioa hiukan painon illuusion luomiseksi. Sopisi hyvin tuohon alustaan.
DH9A 6.1.2019 19:55 Malli
Helkkari kun on upea! Erityisesti nuo takiloinnit ja yksityiskohdat saavat sen todella näyttämään oikealta. Melkoinen koru tähän skaalaan.
Sikorsky UH-34D 20.11.2018 11:16 Malli
Pitkästä aikaa heko-malli täällä ja vieläpä todella hieno sellainen!

Toteutus on minusta juuri kohdallaan. Maalaus ja pintakäsittely on hyvin realistinen ja samalla väreissä sen verran eloa, ettei näytä missään kohti tylsältä. Tässä mallissa yhdistyy minusta hyvin maakaluston ja lentokoneiden mallauksen parhaat puolet.

Noita eturenkaita mietin, että kuuluisiko niiden olla edestä katsoen hiukan ulospäin viistossa, kun nyt ovat pystysuorassa?
B 17G-65-BO 7.9.2018 11:02 Malli
Nyt on huikea malli! Näyttävä kokonaisuus ja yksityiskohdat ovat kohdallaan. Metallipinta realistisuudessaan tosi onnistunut. Tosi hieno kokonaisuus.
F-16C: Valmis! 8.7.2018 19:45 Rakennusblogi
Nuo staattisen varauksen purkajat ovat tosiaan valettuina joissain malleissa ja silloin aina (valutekniikan rajoituksista johtuen) väistämättä selvästi yli skaalan. Kun nämä metalliosat tulivat postissa, niin yllätti, kuinka tolkuttoman pieniä ne olivat. Voi olla, että olisin jättänyt pois, jos olisin tuon koon osannut hahmottaa kunnolla etukäteen.
F-16C: Valmis! 3.7.2018 21:22 Rakennusblogi
Kiitos mieltä lämmittävistä kehuista :)

Lapsen ja työn ohella on aikaa mallailulle ollut viime aikoina huomattavasti vähemmän, mikä tosiaan näkyy valmistumisajassa. Sen verran kuitenkin, että vähä kerralla saa malleja eteenpäin ja pysyy tuntuma yllä. Nyt pitääkin sitten katsoa, mistä löytyy seuraava ikuisuusprojekti.
F-16C: Valmis! 2.7.2018 21:53 Rakennusblogi
Kiitos kommenteista. Tuo taustan väri vähän mietitetty, mutta tuntui, että valkoisella taustalla olisi kadonnut taustaan pahemmin.

Säistäminen on tosiaan tarkoituksella pidetty hillittynä, kun ei nämä agressor-koneet koskaan kovin likaisilta kuvissa näytä. Erityisesti paneeliurien korostamisessa koitan olla aika varovainen. Kovin tummat viivat saavat tässä skaalassa urat minusta näyttämään turhan päällekäyviltä. Eivät nuo oikeassa koneessakaan erotu kuin juuri ja juuri.

Lisäilin nyt myös joitain lähikuvia.
Uss James E Williams DDG-95 20.1.2018 23:11 Malli
Onhan se nyt ihan tolkuttoman komea. Kun noita työvaiheta katsoo, niin paljon on käytetty vaivaa ja photoetsejä. Yksityiskohtien määrä on kunnioitusta herättävä. Ja säistäminen on todella spot-on. Mietin ensin, että onko säistäminen vähän liioiteltua moderniin länsimaiseen alukseen, mutta referenssikuvien perusteella ei ole.

Hienoimpia laivamalleja joita on omiin silmiin osunut.