Pienoismallit.net

Juke

Type XXVIIB “Seehund” 2.1.2018 11:27 Malli
Olen myös muutaman Artmasterin resiinisen Seehunden tehnyt 1:87 mittakaavaan. Niitä malleja vaivasi sama kupoli-asia. Mietin asiaa jonkun aikaa ja löysin ratkaisun. Askarteluliikkeistä löytyy erikokoisia "irtosilmiä" upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Googly.jpg joista saa sopivan kupolin. Linkin kuvassa isompi silmä, mutta niitä löytyy ihan 3mm halkaisiasta lähtien.
Haunebu II 20.11.2017 15:15 Malli
Hienoa että joku (muukin) näitä rakentelee. Tuo on muuten mielenkiintoinen tarina, Neuschwabeland ja amiraali Byrdin expeditio, Iron Sky on ammentanut näistä jutuista melkosesti matskua.

Virkistävä esikuva sekä malli ja luultavasti myös mukava rakentaa kun ei tarvitse miettiä niittien määrää.

Tuon I.T.Lahtisen linkittämän Glocken tein aikanaan tulevan satamarakennelmani laiturissa lymyilevän Argentinalaiseen rahtilaivaan lastattavaksi. Se satama vaan ei vielä ole valmis, mutta Glocke on.
m.s Isabella 9.9.2015 09:07 Malli
Sitten vaan Rosella työn alle. Tai Sally.
m.s Isabella 8.9.2015 16:20 Malli
Tosi hieno kulttuuriteko tehdä malli ruotsinlaivasta, vielä kunnon mittakaavassa ja erityisenä hatunnoston aiheena pidän aina skrätsäystä. Tällä laivalla on seilattu aikoinaan paljon, kun olin Viikkarin leivissä.
Tomas 4.3.2015 17:36 Malli
Moi Timo, jäätä ei kuvissa ole, tässä linkki tekemääni lyhyeen kuvaukseen veden tekemisestä www.pienoismallit.net/kirjoitukset/niksi_638/

Täytyy muutama lähikuva nappasta, kun taas otan tämän esille laatikosta. Mallilla sinänsä ei ole esikuvaa, vaan nettiä selaillessani olen törmännyt tämän tyyppisiin hinaajiin.

Runko siis Revelliä, johon tein uuden kannen styreenilevystä. Styreenilevystä tein myös hytin ja kansirakenteet, ikkunaventtiilit ovat RB-modelin messinkisiä venttiileitä, samoin kun ilmanottoputki. Savupiippu styreeniputkea, Masto styreeniä ja messinkiä. Maalauksen olen tehnyt runko Mastonin musta kilinkalinpullo, kansi Tamiyan spray ja loput Tamiyaa pensselillä
Nordland: Pintaan pakkelia ja… 22.2.2015 11:57 Rakennusblogi
Moi Eerik, sisusta on lähes valmis, siellä on rauchen verboten ja fiend hört mit jne tekstejä. Kattoon tulee nosturi, sisään tulee yksi VII ja yksi elektroboot. Tuo ulkoasu on kyllä vielä insipaariota vailla. Sisällä on myös valot.
Nordland: Pintaan pakkelia ja… 20.2.2015 09:06 Rakennusblogi
Moi Eerik, varsinaisestihan tällä ei ole oikeaa esikuvaa, on vain puoliesikuva (eli La Pallice). Tuplakatto taitaa olla pakko tehdä, ainakin jotakin sinne päin. Ja koska tällä ei ole esikuvaa, niin ajattelin toteuttaa tähän kaiken uhalla kulahtaneen naamiokuvioinnin, oikeastaan haluan siitä vielä paljon vaaleamman jossa camo kuultaa hieman alta. Teen ensiksi muutokset rungon malliin ja jatkan maalausta sitten. La Pallicesta on otettu vähän pinnien mallia ja ovien maalauskuviointi sekä muutama pikkujuttu. Katsotaan millainen tulee. Olisi hienoa jos voisi tehdä oikean esikuvan mukaisen bunkkerin, mutta tila ei riitä…
Messerschmitt Bf-109G-6 2.2.2015 15:36 Malli
Oi olisimpa saanut olla Utissa Juhannuksena 1949… no mutta melkeimpä pääsee autenttiseen fiilikseen tätäkin katselemalla. Oikein nam ja onneksi olkoon viikon mallista!

OT: oli pakko ostaa itsellenikin tuollainen Raaseri, kun kerran Busch tekee valmismallina mittakaavassa 1:87…

www.busch-model.com/online/produktinfos/grafiken/25013.jpg
Tatra V 755 5.1.2015 08:31 Malli
Mika Kauranen kirjoitti:
Toisaalta tuskin se Feldwebel Rust olisi tuskaillut venäjäksi, kuten alaotsikko antaisi ymmärtää.
Rustin suvussa on tarve ymmärtää suurta ja mahtavaa kulkenut ikäänkuin sukuperinteenä, hänen pojanpoikansa Mathias toteutti tätä lentämällä Cessnalla punaiselle torille toukokuussa 1987.
Sukellusvene Vesikko… 14.10.2014 21:01 Rakennusblogi
Se on lisätty purjehduskaudelle 1943. Syvyyspommiteline veneen perään loppukesästä 1942.