Pienoismallit.net

Tomi Mynttinen

Sivuston ylläpitäjä

Palvelimen palveluntarjoaja on ilmeisesti jonkin huoltotoimenpiteiden yhdeydessä sählännyt jotain ja kadottanut kaikki ajastettujen toimintojen käskyt palvelimelta, mukaan lukien tuon etusivun tapahtumalokin päivitys.

Olen itse nyt tietystikin sopivasti kesälomareissussa, enkä pääse nyt asiaa korjaamaan. Olen kuitenkin juuri ollut yhteydessä palveluntarjoajaan ja pyytänyt heitä palauttamaan varmuuskopion. Toivottavasti onnistuu pian.
Modelhobbies.co.uk   11.7.2017 08:25
Itselläni on yksi onnistunut kokemus kyseisestä firmasta vuodelta 2009, ja sillon homma toimi ainakin vielä hyvin. Tilaus lähti klo 1 jälkeen yöllä ja jo samana päivänä klo 12 jälkeen se oli lähetetty. Kamat tulivat perille ilman että olisi tarvinut perään kysellä.

2014 tilasin pari edullista figuurisettiä, joita ei muualta tuntunut löytyvän. Nämä eivät koskaan saapuneet perille. Itse asiassa olin jo unohtanut, että olin koskaan tehnyt kyseisen tilauksen, mutta nyt kun katselin vanhoja meilejä model hobbies -hakusanalla, tajusin että noita figuureja en ole kyllä koskaan nähnytkään. :D Mitenköhän PayPal suhtautuu kolme vuotta tilauksen jälkeen tehtyyn reklamaatioon. :)

Oliskohan niin, että varastosta löytyvät tuotteet saatetaan toimittaa, mutta jos tilaa jotain mitä ei löydy varastosta, niin todennäköisyys saada mitään on hyvin pieni.

Mene ja tiedä, mutta toivottavasti saatte ainakin rahat takaisin, Jaakko. Ja ennen kaikkea toivottavasti saat tarvitsemasi mallailukamat hankittua – joltain luotettavammalta kauppiaalta.
M: DVD-setti   4.7.2017 14:23
DVD-setti myyty. Kiitos mielenkiinnosta!

Vieläkö joku katselee DVD-levyjäkin? :)

Myyn muuton tieltä pois 39 nimikkeen setin setin sotaleffoja ja -dokkareita yms. Sisältö selvinnee tarkemmin tästä kuvasta.

Hinta 20 e. Vain settinä koko kasa ja vain nouto Helsingin Malminkartanosta viimeistään kuluvan viikon perjantaina. Yhteyttä saa yksityisviestillä.
Toivottavasti jatkaja hyvälle työlle löytyy! Tällainen paikalliskerhotoiminta on todella tärkeää harrastukselle.
Leopard 2 A6 Suomi   10.5.2017 18:44
OH kirjoitti:
Hallussani olevien kuvien yhteiskoko on 420 MB, joten tälle sivustolle ne eivät mahdu.
Ei ole merkitystä minkä kokoisia kuvat ovat ja kuinka paljon ne vievät tilaa omalla koneella, koska sivustolle lisäämisen yhteydessä kuvat pienennetään ja pakataan aina joka tapauksessa optimaaliseen kokoon.

www.pienoismallit.net/ohjeet/kuvien-koko/
Model Expo 2017 kuvia?   29.4.2017 21:49
Timo Rasimus kirjoitti:
Mistä niitä löytää naamakirjasta?
Nuo ko. Ilkka Tuomiojan Expo-kuvat löytyvät nyt myös Pienoismallit.netin Facebook-sivun kautta, ja niitä pääsee katselemaan myös ilman Facebook-tunnusta. Kiitos Ilkalle kuvista!
Timo Rasimus kirjoitti:
Oma suosikkini oli laulujoutsen.
Kiitos, erittäin kiva kuulla! :) Toivon ehtiväni tekemään lisääkin Suomi 100 -teeman malleja vielä juhlavuoden aikana.
Julkisuutta harrastukselle   26.4.2017 17:33
Imatralla opiskellaan historiaa, maantietoa, biologiaa, kuvaamataitoa, käsitöitä ja äidinkieltä dioraamaa rakentamalla.

Hieno esimerkki siitä, miten sivistävä ja kehittävä harrastus mallailu on.

yle.fi/uutiset/3-9583332
Vallejon maaleista   7.4.2017 07:58
Vallejo ei erityisen hyvin kestä mekaanista kulutusta, joten ihmeemmin ei kannattane hinkata. Esimerkiksi mietoa astianpesuaineliuosta voisi kokeilla.
Iloisten tapahtumien ketju   21.3.2017 12:38
Näin ylläpitäjän näkökulmastakin on hienoa, että aikaa ei juurikaan tuhlaannu käyttäjien kaitsemiseen, vaan täällä käyttäydytään tosiaan poikkeuksellisen asiallisesti ja keskustellaan hyvässä hengessä.

Kiitos tästä kaikille teille mallikansalaisille. :)