Pienoismallit.net

Tomi Filppu

Sivuston ylläpitäjä

Tamiya putty ohentaminen   18.11.2018 15:27
Kitin ohentaminen onnistuu tosiaan esimerkiksi nesteliimalla tai Tamiyan keltakorkkisella Lacquer Thinnerillä, mutta uskoisin Mr. Surfacer 500:n olevan vieläkin parempaa tulosteen pinnan tasoittamiseen.
Sivustolla tapahtunutta   20.10.2018 19:45
Palveluntarjoaja oli ilman mitään ennakko- saati jälkikäteisilmoituksia tehnyt ohjelmistopäivityksiä, joka aiheutti muun muassa tuon ongelman. Sain nämä nyt korjattua, ja lista toimii jälleen.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 17:44
Mika A.C. Heikkilä kirjoitti:
Kävin yrittämässä lisätä malli kisaan sen englanninkielisen NC:n linkin kautta - ei onnistunut.
Kiitti ilmoituksesta! Siellä oli nähtävästi pieni bugi, jonka vuoksi käyttäjä ohjattiin väärälle sivulle onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuminen sinänsä onnistui normaalisti ja ilmoitetut mallit ovat nähtävissä Ilmoittamasi mallit -sivulla.

Tämä bugi on nyt korjattu ja se koski tosiaan vain käyttäjiä, jotka käyttivät englanninkielistä lomaketta ja olivat sisäänkirjautuneena palveluun. Bugi on jäänyt aikanaan huomaamatta, kun tuo englanninkielinen lomake on tarkoitettu oikeastaan lähinnä ulkomaalaisille, joille olisi hankala rekisteröityä jäseneksi täysin suomenkieliselle sivustolle.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 10:39
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 09:57
Ilkka Tuomioja kirjoitti:
Lisäsin äsken oman mallini ongelmitta.
Tuo johtui itseasiassa vain siitä, että olet tapahtuman ylläpitäjä, jolloin mallien ilmoittaminen onnistuu aina vaikka aika olisikin mennyt umpeen.

Ennakkoilmoittatuminen oli tosiaan merkitty päättymään 30.9., mutta päivitin tapahtuman tietoihin oikean ajan, joten ilmoittautuminen onnistuu kaikilta vielä tänään ja huomenna.
Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, Jari.

Info-osiosta tosiaan löytyy valmis banneri koodeineen, mutta mikäli se ei näy, johtuu se todennäköisesti siitä, että jollakin ohjelmalla on estetty mainosten näkyminen Pienoismallit.netissä.

Tarvittaessa teen toki mielelläni muitakin bannereita. Minkä kokoisen tarvitsisit?
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Esimerkiksi kitmaker.netissä vaaditaan kymmenen osallistujaa, ja vain viisi autoaiheisiin rakenteluihin. Voisiko vaadittua määrää laskea kahdestakymmenestä?
Rajahan oli aiemmin myös Pienoismallit.netissä kymmenen osallistujaa, mutta se nostettiin sittemmin nykyiseen 20 osallistujaan, kun valmistuneiden mallien osuus oli niin pieni.

Onko toki aiheellista kysyä, onko ryhmärakenteluissa edes merkitystä valmistuneiden mallien määrällä, vai onko tärkeämpää ylipäätänsä osallistua ja saada malli edes aloitettua? Mielelläni kuulisin tästä mielipiteitänne.

Rajaa toki lasketaan, jos nykyinen koetaan liian korkeaksi. Lisäsinkin nyt tämän keskustelun yhteyteen äänestyksen aiheesta.
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Profiilissa olisi hauska nähdä mitkä ryhmärakentelut on tehty onnistuneesti loppuun asti. Voisi esimerkiksi toteuttaa siten, että jos on lisännyt kyseiseen galleriaan mallin niin silloin rakentelu näkyisi profiilissa.
Tämä itseasiassa onkin tulossa oleva ominaisuus.

Ryhmärakentelut kehittyvät jatkossa myös siten, että niiden ehdottamiselle tulee erillinen lomake, ja ehdotettuihin ryhmärakenteluihin voi ilmoittautua helposti nappia painamalla. Näin ei ole enää ryhmärakentelun perustajan vastuulla laskea osallistujamääriä tai ottaa minuun yhteyttä kun määrä tulee täyteen, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti. Myös tämä saattanee madaltaa kynnystä ryhmärakenteluiden ehdottamiseksi.
Kehityskeskustelu: Keskustelut   28.8.2018 12:26
Toimisikohan nyt?
Kehityskeskustelu: Keskustelut   27.8.2018 09:18
Tuolla oli tosiaan bugi, joka esti uusien ilmoitusten muokkauksen ja poiston. Tämä on nyt korjattu. Pahoittelut kämmistäni.