Pienoismallit.net

Tomi Mynttinen

Sivuston ylläpitäjä

Nordic Challenge turinat   1.10.2018 10:39
Pahoitteluni järjestelmän aiheuttamista väärinkäsityksistä. Tuo teksti on tosiaan ollut alusta asti mukana, koska tuolloin oli yleinen käytäntö, että paikan päällä ilmoittautuminen onnistuu. Otin tuon maininnan kuitenkin nyt kokonaan pois, jotta jatkossa vältytään tuollaisilta ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Laitoin kuitenkin todo-listalle, että tulevaisuudessa tuo olisi erillisenä asetuksena, jolloin järjestäjä voi itse valita haluaako vastaanottaa ilmoittautumisia vielä paikan päällä.
Nordic Challenge turinat   1.10.2018 09:57
Ilkka Tuomioja kirjoitti:
Lisäsin äsken oman mallini ongelmitta.
Tuo johtui itseasiassa vain siitä, että olet tapahtuman ylläpitäjä, jolloin mallien ilmoittaminen onnistuu aina vaikka aika olisikin mennyt umpeen.

Ennakkoilmoittatuminen oli tosiaan merkitty päättymään 30.9., mutta päivitin tapahtuman tietoihin oikean ajan, joten ilmoittautuminen onnistuu kaikilta vielä tänään ja huomenna.
Pahoittelut vastauksen viivästymisestä, Jari.

Info-osiosta tosiaan löytyy valmis banneri koodeineen, mutta mikäli se ei näy, johtuu se todennäköisesti siitä, että jollakin ohjelmalla on estetty mainosten näkyminen Pienoismallit.netissä.

Tarvittaessa teen toki mielelläni muitakin bannereita. Minkä kokoisen tarvitsisit?
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Esimerkiksi kitmaker.netissä vaaditaan kymmenen osallistujaa, ja vain viisi autoaiheisiin rakenteluihin. Voisiko vaadittua määrää laskea kahdestakymmenestä?
Rajahan oli aiemmin myös Pienoismallit.netissä kymmenen osallistujaa, mutta se nostettiin sittemmin nykyiseen 20 osallistujaan, kun valmistuneiden mallien osuus oli niin pieni.

Onko toki aiheellista kysyä, onko ryhmärakenteluissa edes merkitystä valmistuneiden mallien määrällä, vai onko tärkeämpää ylipäätänsä osallistua ja saada malli edes aloitettua? Mielelläni kuulisin tästä mielipiteitänne.

Rajaa toki lasketaan, jos nykyinen koetaan liian korkeaksi. Lisäsinkin nyt tämän keskustelun yhteyteen äänestyksen aiheesta.
Pasi Ahopelto kirjoitti:
Profiilissa olisi hauska nähdä mitkä ryhmärakentelut on tehty onnistuneesti loppuun asti. Voisi esimerkiksi toteuttaa siten, että jos on lisännyt kyseiseen galleriaan mallin niin silloin rakentelu näkyisi profiilissa.
Tämä itseasiassa onkin tulossa oleva ominaisuus.

Ryhmärakentelut kehittyvät jatkossa myös siten, että niiden ehdottamiselle tulee erillinen lomake, ja ehdotettuihin ryhmärakenteluihin voi ilmoittautua helposti nappia painamalla. Näin ei ole enää ryhmärakentelun perustajan vastuulla laskea osallistujamääriä tai ottaa minuun yhteyttä kun määrä tulee täyteen, vaan kaikki tapahtuu automaattisesti. Myös tämä saattanee madaltaa kynnystä ryhmärakenteluiden ehdottamiseksi.
Kehityskeskustelu: Keskustelut   28.8.2018 12:26
Toimisikohan nyt?
Kehityskeskustelu: Keskustelut   27.8.2018 09:18
Tuolla oli tosiaan bugi, joka esti uusien ilmoitusten muokkauksen ja poiston. Tämä on nyt korjattu. Pahoittelut kämmistäni.
Eikö nyt myynti-ilmoitus toimi   19.8.2018 14:47
Jukka Laakso kirjoitti:
Ja Mikä muka bbcdkoodi kuvien liittämiseen, haloo ylläpito.
Ohjeosiosta löytyy neuvoja BBCoden käyttämiseen.

Myynti-ilmoituksesi näyttäisi tosiaan olevan ihan onnistuneesti esillä siellä missä kuuluukin ja se on luettukin jo 90 kertaa.
Kehityskeskustelu: Keskustelut   19.8.2018 14:40
Tilannetta nyt hyvän aikaa seurattuani päivitin keskustelualueen sääntöjä lisäämällä seuraavat kohdat:

Yksi myynti-ilmoitus per käyttäjä
Vain yksi myynti-ilmoitus per käyttäjä on sallittu. Jos olet myymässä useampia kohteita, laita ne kaikki samaan ilmoitukseen. Käytä tarvittaessa väliotsikoita selkeyttämään ilmoitustasi.

Ei linkkejä muilla sivustoilla oleviin myynti-ilmoituksiin
Ethän siis linkitä Huuto.netissä, Tori.fi:ssä, Facebookissa tai muualla sijaitseviin myynti-ilmoituksiin.
Eiköhän tämä ollut tässä. Lukitsin keskustelun, kun varsinainen asia on tullut varmaankin jokaiselle selväksi, eli hartsiosien valaminen ei ole mitenkään erityisen edullista eikä oikoteitä onneen ole.