Pienoismallit.net

Il2 Sturmovik Paint Schemes Forum

Osoiteforums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/45410763/m/8031045117
LisääjäRaimo Leino
Lisätty11.8.2010 16:37
Klikattu97 kertaa
SuosikkiKukaan ei ole vielä lisännyt linkkiä suosikikseen. Lisää suosikiksesi.

Todella hienoja tietokoneella "rakennettuja & maalattuja" B-24 Liberator pommikoneiden Assembly Ship versioita - ja näin värikkäitä koneita oli siis ihan oikeasti olemassa! Erikoisella ja värikkäällä maalauksella oli tarkoitus erottua muista laivueen koneista, kun ilmaan nousseita pommareita koottiin muodostelmaan. Heräsi himo rakentaa ja maalata tuollainen todella värikäs Liberator.

Kommentit

KimmoR 11.8.2010 16:44 Vastaa lainauksella
Olipa joulukuusen kirjavia koneita, luulisi sokeankin jenkkipilotin tuollaisen huomaavan. Eikös Hasegawa ole julkaissut pari tuollaista muodostelmankokoamiskonetta?
KimmoR kirjoitti:
Eikös Hasegawa ole julkaissut pari tuollaista muodostelmankokoamiskonetta?
En tiedä tuosta Hasegawasta, mutta ovathan nuo toteutettavissa maalaamalla.
Ja projektiahan ei kannata pelkästään tietokonepelin referensseihin.
Koneethan olivat vanhoja , aseista riisuttuja yksilöitä joihin lisättiin yleensä kylkiin valoja kokoamisen avuksi tuon maalauksen lisäksi. Näillähän ei lennetty vihollisalueelle asti.
Lieneeköhän tuo J-malli aseistuksineen ihan autenttinen? D- mallihan näyttäisi olevan aseeton kuten yleensä aiheesta kirjoitetaan. Tornitkin joskus poistettiin parempaan käyttöön. Hieno malliprojekti joka tapauksessa pyssyillä tai ilman:)
Oskari Balk kirjoitti:
Lieneeköhän tuo J-malli aseistuksineen ihan autenttinen?
Tässä linkki, jossa näkyy hyvä sodanaikainen värivalokuva - näyttäisi koneessa olevan ainakin nokan tornissa kk:t paikoillaan - kuva on tämän kyseisen sivun alareunassa: www.warbirdinformationexchange.org/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=27344&start=0
Niinpä näkyy! Jälleen olin väärässä ja Hasegawa oikeassa. Satunnaisesti lukemistani jutuista oli jäänyt tuollainen kuva että kaikki olivat aseistamattomia ja kevennettyjä, jotta pääsivät nopeasti paimentamaan laumaansa. Aiheestahan julkaistiin muistaakseni kohtuullinen kirjakin jokin aika sitten, ei ole tullut sitä hankittua kun ei ole ihan kiinnostavinta aluetta minulle.