Pienoismallit.net

Michael Paul Smith

Osoitewww.flickr.com/photos/[email protected]/sets/72157604247242338/
Lisääjäwade
Lisätty13.2.2010 13:25
Klikattu146 kertaa
SuosikkiKukaan ei ole vielä lisännyt linkkiä suosikikseen. Lisää suosikiksesi.

Jenkkimallarin 1/24 -katunäkymädioraamoja -50/60 -luvun Amerikasta.

Kommentit

Hienosti rakennettuja dioraamoja ja noin valokuvaustekinillisesti aivan uskomattoman taitavia kuvia (perspektiivi, valaistus, ym.).
On kyllä nostalgista ja kaunista katseltavaa. Toisaalta sitten taas tulee sellainen outo fiilis, että johonkin amerikkalaiseen pikkukaupunkiin on iskenyt neutronipommi - ihmisiä kun ei näy missään ;-)
Raimo Leino kirjoitti:
On kyllä nostalgista ja kaunista katseltavaa. Toisaalta sitten taas tulee sellainen outo fiilis, että johonkin amerikkalaiseen pikkukaupunkiin on iskenyt neutronipommi - ihmisiä kun ei näy missään ;-)
Kuvattu Super Bowlin aikaan.;)
Late 14.2.2010 10:28 Vastaa lainauksella
Ällistystä, mutta sitten tuli asennoitumisvaikeuksia. Ovatko automallit niitä diecasteja? Michael Paul Smithin kommenteista ei ihan selviä, onko hän rakentanut vain talot ym, mutta ei autoja. Diecastit haetaan kaupasta, jolloin niiden osalta "mallinrakennus" on vain rahankäyttöä. Näkeekö joku kuvista enemmän kuin minä?
Autot ovat liian puhtaita, se paistaa ensimmäisenä silmään. Jotenkin ei jaksa uskoa että joka auto olisi kuin juuri vahattu, edes 50-luvulla.
Lainaan itseäni tuolta FCMA:n foorumilta: "Lisää tarinaa Michael Paul Smithin pienestä maailmasta. Jutusta selviää mielenkiintoisia seikkoja, eli diecasteja on muokattu enemmän ja vähemmän jotain tiettyä tilannetta tai kuvaa varten. Liian hyvä digikamera ei saa suosituksia tältä kuvaajalta koska ne tuovat liikaa informaatiota näkyviin. Kuvaustilanteissa valaistuksena useimmiten yksi 60W lamppu tai aurinko. Ei voi kuin ihmetellä. " Eli rakennukset ja kaikki dioraama härpäke on Michaelin omaa kättentyötä ja vaikka autot on diecasteja suurin osa, niin mielestäni se ei mitenkään vähennä nuiden kuvien tai dioraamojen hienoutta. Toki realististahan tuo ei sinällään ole kun kaikkialla on niin puhdasta, mutta käsittääkseni nuo kuvatut tilanteet kuvaavat tietynlaisia "unikuvia" Jolloin aika on ikäänkuin pysähtynyt, ihmisiä ei näy missään ja kaikkialla on rauhallista ja kaunista. Jotain sellaista olin tuolta lukevinani.

manonthemove.com/2010/02/01/unde … #more-3427