Pienoismallit.net

Kit Form Services

Osoitewww.kitformservices.com
LisääjäJ Pokki
Lisätty9.3.2009 13:01
Klikattu75 kertaa
SuosikkiKukaan ei ole vielä lisännyt linkkiä suosikikseen. Lisää suosikiksesi.

Laaja valikoima resiinisiä, valkometallisia ja syövytettyjä lisäosia, muunnossarjoja ja tarvikkeita 1/24 rekkamalleihin. Lisäksi kattava valikoima styreenejä, työkaluja, siirtokuvia yms. materiaalia. Luotettava, nopea ja edulliset postikulut. Sarjat ovat todella hyvälaatuisia ja hintansa väärtejä.

Yhden miehen yrityksen omistaa Howard Whitehead, yksi rekkamallailun tunnetuimmista hahmoista maailmanlaajuisesti ja alansa auktoriteetti Britanniassa.

Asiointi käy kätevästi sähköpostitse, varsinaista verkkokauppaa ei sivuilla ole. Miinuksena on luottokorttitietojen lähetys - vaihtoehtoina ovat nimittäin puhelin, faksi, kirje tai suojaamattomana sähköpostina useammassa osassa lähettäminen. Itse olen käyttänyt tosin toistakymmentä kertaa viimeksi mainittua tapaa ilman mitään ongelmia. Tavarat lähtevät postiin keskimäärin tilausta seuraavana arkipäivänä. 5 arkipäivää on realistinen tavoite saada tavarat kotiin asti. Yritys veloittaa posti- ja käsittelymaksuja keskimäärin alle kymmenen euroa, tilauksen rahallisesta arvosta riippuen. Tuotteet on aina pakattu huolellisesti ja mitään ei ole vahingossa jäänyt puuttumaan. Loppuneista tuotteista on paketin mukana ilmoitus ja ne on toimitettu heti uuden erän valmistuttua.

Tämä on "the" liike, mistä lisäosasarjat rekkamalleihin useimmiten hankitaan.

Kommentit

Ei vielä kommentteja tai kysymyksiä. Kysy tai jaa arvokas mielipiteesi ja kommentoi!