Pienoismallit.net

Magneettiklipsit

Kama killumaan kätevästi

Magneettiklipsit
Kama killumaan kätevästi

Voipi olla jo tuttu juttu, mutta meikeläiselle tarttui matkaan vasta nyt ent. Tigeristä nyk. Flying Tiger Copenhagen hilipatihittan-kaupasta moiset magneettiklipsit. Kuuden klipsin setti maksoi euron tai pari.
Hyvät esim. käyttöohjeiden, piirustusten, valokuvien jne. ripustamiseen lähinäköpiiriin (. Samoin ruiskumaalaus sujuu, jos maalattavan osasen saa napattua kiinni klipsiin. Osan saa sitten kätevästi ripustettua kuivumaan magneetin avulla suoraan metallihyllyyn tai rautatankoon tms. Klipsin puristusta voi pehmentää vaikka teipillä, jos pelkää kiinnitysjälkiä.

Kuvassa 1/72 Mersu killuu klipsissä pöytälampun varressa (kohtuu järjetön viritys, mutta antanee kuvaa kllipsien koosta.)

Magneettien vetovoimakyky kannattaa testata, ennenkuin laittaa painavaa arvotavaraa roikkumaan niihin! Samoin pienoismalleja ei kannata ehdontahdoin sijoittaa klipsien alle, jos vaikka putoavat niitä hypistellessä.

Kommentit

Kätevän näköisiä klipsejä kyllä! Täytyy varmaan käydä katselemassa halpiskauppoja josko tuommoisia löytyisi. Nimenomaan ohjeiden ja muiden lappujen ripustukseen mallailussa ja muutenkin olisi tosi käteviä kun metallivarsinen pöytälamppu on pöydän vieressä. Kiitoksia niksin jakamisesta :)