Pienoismallit.net

WWII German Infantryman Winter

Tamiyan vuonna 1999 tekemä sarja. Kuten sanottu, mukana tulee kaksi valurankaa jotka ovat Tamiyan suhteen varmaan laadukkaat. Univormu on nättiä valua, detaljit suoritettu kunnolla. Sakaslaisen sotilaan kaikki kamat on mukana (esim Bayonet, kenttälapio, kenttäpullo). Sarjassa on mukana 2 erilaita asetta; MP-40 ja StG44. Univormusta saa kolme eri versiota: Wehrmacht (Autumn) Water pattern, Wehrmacht (spring) Splinter Pattern ja Elite Infatry Oak Leaf Pattern. Jokainen niistä on aika haastava. Kasvot ovat hyvän näköiset, koko silmä ja kulmakarvat valettu. Paketissa on mukana 2 eri vyönsolkea, Wehrmach tai Elite Infatry valittavana. Kypärä on M35 -mallia. Mukana tulee myös alusta. Hinta Suomessa noin 20€ tilasin ulkomailta, 15€

Kommentit

Kiitos arvostelusta! Saisiko kuvan vielä tuosta ensimmäisestä valurangasta vaikka tulitikun kanssa, mittasuhdetta antamaan? :)
Axel 1.1.2009 20:36 Vastaa lainauksella
Kalle Julin kirjoitti:
Saisiko kuvan vielä tuosta ensimmäisestä valurangasta vaikka tulitikun kanssa, mittasuhdetta antamaan? :)
Osat on irroitettu jo valurangoista, mutta laitan kuvia valmiista mallista tulitikun tai kolikon kanssa.
Elite Infantry? Siis SS ?
Axel 1.1.2009 20:42 Vastaa lainauksella
Raimo Leino kirjoitti:
Elite Infantry? Siis SS ?
Niin.
Saisiko hieman tarkempia (mielellään lähi-) kuvia valusta? Ja eikö sarjassa todellakaan ole huonoja puolia? Arvostelua ei yleisesti ottaen pidä kirjoittaa pelkästään hymyssä suin, vaan arvosteltavasta kohteesta pitää antaa rehti arvio.
Axel 2.1.2009 15:00 Vastaa lainauksella
Martti Y. kirjoitti:
Saisiko hieman tarkempia (mielellään lähi-) kuvia valusta? Ja eikö sarjassa todellakaan ole huonoja puolia?
Aloitin sarjan tänään, ikävä kyllä. Tosiaan ainakaan minä en löytänyt mitään huonoja puolia.
Axel 2.1.2009 15:11 Vastaa lainauksella
Löysin kuvia koneelta, lisäsin yhden.
Axel Andersin kirjoitti:
Löysin kuvia koneelta, lisäsin yhden.
Kiitän :)
Axel Andersin kirjoitti:
Univormusta saa kolme eri versiota: Wehrmacht (Autumn) Water pattern, Wehrmacht (spring) Splinter Pattern ja Elite Infatry Oak Leaf Pattern
Sekä monta muuta; toppapukua tehtiin vihertävänharmaa/valkoisena, Waffen-SS -maastokuviot/valkoisena ja WH-maastokuviot/valkoisena sekä "yleiskuviolla" Leibermuster/valkoisena (keväällä 1945). W-SS ja WH -toppapukujen leikkauksessa on pientä eroa taskujen läppien leikkauksessa, tällä ei mallarin kannalta ole mitään merkitystä.