Pienoismallit.net

Vasa 1:100 by IGRA, puuttuvat piirustukset

Moro,
Eli omaan tuollaisen puisen rakennussarjan Vasa laivan mallista. Olen saanut tuon joskus reilu 20 vuotta sitten pikkupoikana ja hieman liian haasteellinen ollut vielä tuolloin. Vuosien jälkeen päätin kaivaa kyseisen mallin varaston pohjalta ja jatkaa siitä mihin jäänyt (muutama osa sahattuna irti levyistä). Harmikseni huomasin että ohjeisiin liittyvät piirustukset (34kpl) ovat kadonneet vuosien saatossa.

Kysymykseni onkin, mahtaisiko kellään olla kyseisen pienoismallin piirustuksia tallessa? Ja vielä jos olisivat sähköisessä muodossa olisin erittäin kiitollinen jos nämä olisivat saatavilla :)

Henrik
www.shipmodeling.eu/index.php/vasa-from-igra/50-manual-vasa-from-igra

Tuommoinen löytyi. Harmi, ettei kuvia saa linkistä (enää), ladattua isompina. Kaikki kuvat tuntuisi muuten olevan tuon linkin alla. Tallensin yhden raakasti suoraan sivulta, kovin on pieni.
Sain tuollaisen mallin aikanaan rippilahjaksi. Liian vaativahan se oli silloisiin taitoihin nähden (lehtisahan käytön kyllä opin tämän mallin parissa), ja rakennusyrityksestä jäänyt trauma on estänyt puisiin laivamalleihin koskemisen 2010-luvulle saakka.

Jos en ihan pahasti erehdy, saattaa mallin laatikko, osia ja ehkä paperitavaraa olla jemmassa kotipuolessa. Käyn siellä seuraavan kerran helmikuussa, voin katsella mitä löytyy.
Joo, tuo kyseinen shipmodeling-sivusto on tuttu ja olen yrittänyt muutakin kautta saada yhteyttä tuohon kyseiseen henkilöön siinä vielä onnistumatta :)

Juha K. Jos tosiaan kuvat löytyy olis tosi hienoo!