Pienoismallit.net

Huonot mallit

Joo , minulla myös huonoja kokemuksia Zvezdasta , avoinna tällä hetkellä Pe-2 1/72:n ja uskomatonta muovia , rungon paksuuskin on melkein 3mm , mikähän lien panssarilaiva ollut valmistajilla mielessään syöksypommittajaa rakentaessa . Muovilaatu on todella outoa , Humbrolin siihen sain ruiskulla jotenkin tarttumaan , ehdoton pohjavärisuositus ja niinkuin sanoit vuollessa saa olla tosi tarkkana .
Olikohan Planet X valmistetta oleva Mad Max Ford Falcon resiinimalli, korin mittasuhteet jotenkin pielessä ja kaikinpuolin luotaantyöntävä projekti (varsinkin kun Aoshima tekee ihan kunnollista mallia). On se resiinihässäkkä jossain tuolla vaatehuoneen perukoilla…
Academyn Panzer IV Ausf.H #1327 on täysin käyttökelvotonta jätettä.
Täältä voi lukea arvostelun: www.armorama.com…?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=216
Itse tosin antaisin mallille korkeintaan 10 pistettä sadasta.
Harmi kun turkin poika ei ole laittanut yhtään kuvaa kyseisestä ongelmajätteestä. Älkää antako alhaisen hinnan vietellä.
KP eli Kovosavodyn mallit ovat jotain mitä vain masokisti voi tehdä. Ei suositella kenellekään pl. nuille masokisteille.
…itselläni oli pientä ongelmaa Broncon 1/35 Cometin suhteen. Vaunun kansi oli kuin kulho,kiero joka suuntaan. Asettui kyllä paikoilleen erilaisten temppujen jälkeen yllättävänkin hyvin. Sarjahan sinänsä ei ole huonoimmasta päästä mutta taisi käpäliin sattua maanantaikappale. No,kyllä siitä Comet vielä tehdään.
Huonoksi malliksi siviililentokonepuolelta laskisin Minicrapin (Minicraft) B757-sarjan. Kokeilkaa niin tiedätte…
Viimeksi muokattu 20.4.2009 13:17
…itse en ole ollut niin rohkea että olisin juuri uskaltanut kajota noihin ns pienempiin ja eksoottisempiin itämalleihin tai esim edellämainittuun Minicraftiin… Accuraten Sturmovikin kanssa oli myös pienet sovitustalkoot paikotellen mutta vaivannäkö kannatti kyllä.
Pari viimeisintä kokemusta.
Zvezdan 1:72 Mig-3 ja Smerin 1:72 Morane. Kittiä kuluu ja osat valujäljeltään huonoja. Purseita, hymykuoppia ja puutteita.
Smer on kyllä ihan legenda noissa ongelmissa… Itse myös kyseisen Moranen joskus paremman puutteessa kasaan hikoilin…
Yleensä kurjimmastakin mallista saa ankarasti hiomalla ja itse detaljeja lisäilemällä kelvollisen. Muinaisen UPC:n "Grand Prix Ferrari", jonka kannessa on 1958 Ferrari Dino 246, on kuitenkin koriltaan niin väärän muotoinen, ettei siitä voi mitenkään saada mitään Ferraria muistuttavaa mallia. Renkaat ovat mustat kiekot. Huonoin koskaan näkemäni koottava pienoismalli. Maksoin siitä kuusikymppiä. Sopii lelujen ja vanhojen pienoismallipakkausten keräilijöille, muut varokaa.