Pienoismallit.net

Hyvät mallit

1/72:
Italerin Fiat Cr.42,
Zvezdan Pe-2 (ohjeet puutteelliset, ei muuta valitettavaa),
Hellerin Fouga Magister ja Eduardin La-7.
tamiyan 1/48 beaufighter… mennä paukahtaa nippuun aivan itsestään. ei kittiä,ei hiontaurakkaa… terapiamalli.
Dragonin 1/35 Pz.Kpfw.IV Ausf.E (3 in 1) -paketti on jotain aivan taivaallisen mahtavaa jälkeä. Ainoana miinuksena on valukuopat, jotka näkyy ulospäin, jos jättää luukkuja auki, mutta muuten malli on aivan perfekto. Rakentelen sitä paraikaa. Voisi varmaan aloittaa rakennusblogin, jos teitä kiinnostaa.

Tässä jotain arvosteluja, tietoja ja kuvia sarjasta:

www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/dragon/dr6264.htm

www.dragonmodelsltd.com/html/6264-text.htm

www.missing-lynx.com/reviews/german/dragonpzkpfwiv_fdesisto.html

www.armorama.com…op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=1105

www.track-link.net/reviews/k1558
Viimeksi muokattu 1.5.2009 15:13
itse myös herkutellut hiljattain tuon kyseisen dragonin pz.kpfw.IV ausf e:n kimpussa… osia on kuin "mateen päässä" mutta projekti oli oikea elämys…
Tavallaan hyvää mallia ei ole olemassakaan… ;) Dragonille, Tamiyalle… on olemassa etsi-osia, jotka tekevät mallista realistisemman. Leko:ista en puhu, koska, en tunne asiaa. Lähinnä telavehkeet saavat Lion Roarin ja Eduardin (yms) tarjonnan olemaan täynnä "jos jotakin", "pientä herkkua"… Osa meistä niitä kaipaa, osa tyytyy rakentamaan laatikosta…;) Mutta työn alla nyt: Hyvä Dragonin Stug III G (6488),jossa vähän lisämaustetta Suomi-masiinaan…;)
1:144 lentokoneiden mallareiden must have ovat Revell Antonov An-124 ja C-17 Globemaster III. Molemmissa on hyvin tehdyt sisätilat ja valtavat määrät osia.
Pistää vaan Samuli Panzerista blogia pystyyn. Varmasti kiinnostaa.
Tamiyan Type 90 Tank w/ mine roller (#35236) on aivan huikea malli. Ei yhtään putsattavaa missään. Kaikki ejektorin jäljet jää piiloon, kuten jää myös melkein kaikki valurangan kiinnikekohdatkin. Kittiäkään ei tarvita. Todellinen nautinto rakentaa, niinkuin taitaa nykyään kaikki Tamiyan ja Dragonin mallit olla.
Kävi hyvä mäihä kun voitin oman Type 90:n Mallix-lehden arvonnassa. Hyvä niin sillä itse en olisi koskaan ymmärtänyt tätä upeaa mallia hankkia, uudet tankit kun ei liiemmin kiinnosta.
Ostakaa ihmeessä jos uudemmat tankit yhtään sytyttää.
Uuusi Fujimi 1/700 IJN Battleship Kongo 1944 Sea Way Series 420172. Hakkaa vanhemman version 6-0 ja näyttää mielestäni paremmalta kuin Hasegawan malli.
Lisäksi kun täräyttää Fujimin tähän malliin suunnitellut etsit ja puukansirakenteet, niin vielä paranee. Vielä voisi viimeistellä kokonaisuuden Fukuyan tai Fujimin metalliputkilla, niin ollaan jo lähellä sitä, mitä tämän mittakaavan vesilinjamallilta voi odottaa. Hinta olisikin jo sitten lisätarvikkeiden kanssa paisunut nelinkertaiseksi pelkkään malliin verrattuna, joten useimmat varmaan päätyvät rakentamaan suoraan laatikosta ja voivat silti saada erinomaisen mallin!
Täällä on yksi arvostelu:
www.modelwarships.com/reviews/ships/ijn/bb/fjm-700-kongo/kongo-review.html
Itse havannoin asian pöydälläni olevasta. :)
Revell 1/48 F-15E. Erittäin tarkka ja yksityiskohtainen malli jossa osien yhteensopivuus enimmäkseen loistava. Siinä on malli, josta saa hyvän ilman mitään aftermarket kamaa.

Tamiya F-16. Ei aivan yhtä yksityiskohtainen kuin revell, mutta vielä mukavampi ja vaivattomampi koota.