Pienoismallit.net

lada hartsimalli

oisko kellää tietoo mist sais ladan 1200 malii ym vaik hartsi malli? 1.24 tai 1.25 skaalaa
Suomennettuna ilmeisesti näin:
Olisiko kenelläkään tietoa mistä saisi Lada 1200 mallia ym.? Vaikka hartsimalli. 1:24 tai 1:25 mittakaavassa.
Muistaakseni Petteri Nyholm naputtelee kuparista tuollaista?
Joudut odottamaan parempaa tulevaisuutta, mutta odotuksen päättymisestä ei ole parempaa tietoa. Petterillä on tosiaan Latta työnalla ja valmistuessaan on varmasti laadukasta jälkeä. Venäjällä taitaa olla jollain ralli Latta tekeillä, mutta sen edistymisestä ei ole tietoa.
Juu tällä hetkellä on vain minun tietääkseni olemassa metalli Lada mallia ja 1/18. Lienee kylläkin laadukas kun se on ixon tekelettä.
Heitän tähän ihan ideana, että Ladan pohjana voisi mahdollisesti käyttää myös Fiat 125:n mallia. Nopealla googletuksella löytyi ainakin jotain 1:43 die cast malleja.
Seat 124:n pohjalta lähdin tuota omaa 1:24 kokoista rakentamaan. Aika paljon viilaamista ja leikkaamista piisannut, alkuperäisestä slottiauton korista ei juuri paljoakaan jäljellä ole. Loppukesästä innostuin pitkään seissyttä projektia jatkamaan, mutta jälleen on hommat jäissä kun onnistuin käteni telomaan aika pahasti. Mutta eiköhän ensi vuoden puolella pääsee jatkamaan. Melko vaiheessahan tuo vielä…Pohjan lähtökohtana suora styreenilevyPS. Venäläisten eli Modelling Masterin Lada on se kulmikkaampi kasarimalli, 2105. Teknisesti tuo on pitkälti sama auto kuin tämä pyöreälamppuinen mutta korin peltiosista ei samaa tainnut olla kuin katto.
Viimeksi muokattu 28.10.2012 21:52
Tuon kun saat valmiiksi, niin tulee taatusti tilauksia kirjaan.
Jep, sitten Kommari-ryhmärakentelua kehiin. Mukana ollaan! =)
Uutta infoa venäläisten Ladasta. Modelling Masterin sivulla on jo kuva tarjolla ja maininta että olisi tarjolla kesällä 2013.
Modelling Master