Pienoismallit.net

Olisiko kiinnostusta Israeli Armored Corpsin historiasta?

Moi, Olisiko saitin jäsenillä kiinnostusta Israeli Armored Corpsin eli IACin taustahistoria-artikkelista luonnollisesti aitojen valokuvien kera Suezin kriisiin saakka?

Stoori käsittelisi karkeasti sanottuna seuraavat osa-alueet: 1) Israelin itsenäisyyssodan kalusto, 2) Ensimmäinen IACin Panssariprikaati, 3) Panssarijoukkojen alkukoulutus ja organisaatiot kalustoineen, 4) M50 Sherman vaunujen kehitys ja AMX-13 vaunujen hankinta, 5) Panssariprikaatien panssaripataljoonat 1950-luvulla, 6) M1 Shermanien hankinta, 7) IACin organisaatio ja kalusto Operaatio Kadeshissa eli Suezin kriisissä, 8) 7. Panssariprikaati yksityiskohtaisesti, 9) 27. Panssariprikaati yksityiskohtaisesti, 10) 37. Mekanisoitu prikaati yksityiskohtaisesti ja 11) Lähteet.

Mikäli kiinnostusta on ja valokuville saa ja löytyy tilaa, niin tuollainen referenssistoori olisi tarjolla, joka on käytännössä valmis (teksti on jo valmis, mutta valokuvien placeeraus vielä hieman kesken). Mikäli taas ei ole stooriin kiinnostusta, niin sekin pointti kannattaa tuoda selkeästi esille.

Lisäys: Stoori on suomeksi samoin kuvatekstit (ei ole käännöstekstiä vaan kerättyä dataa useista eri lähteistä).

Parhain terveisin, AJ
Viimeksi muokattu 19.6.2012 11:47
Laita ihmeessä. Ei se ainakaan keneltäkään pois ole.
Vaikutta loistavalta tietopaketilta
Epäilemättä mielenkiintoinen juttu, mutta toivottavasti suomeksi.
Juu kiinnostaa.
Totta kai kiinnostaa, laita vaan!
No mun vuoro sitten: Laita ihmeessä!
Kyllä vain kiinnostaa. Tuskin aiheesta malleja tulee tehdyksi, mutta kun on pari vuotta sillä maailmankolkalla ihmetellyt asioita, niin mielellään luen tällaista aihetta.
Ilman muuta on.
Moi,

Kiinnostaa ilman muuta.

t. Jake