Pienoismallit.net

Initial Tiger I, keskeneräinen

Tässä jo jonkin aikaa tekeillä ollut vempele. Keskeneräinen viimeistelyn, säistämisen ja sävyttämisen suhteen. Lisäksi sarjan telat vielä kesken. Muuten suoraan laatikosta paitsi lisätty Gum-Kan verkot ja Aberin työkalukiinnikkeet. En ollut oikein tyytyväinen DML:n esitykseen.
Perusmaalattu Hu67:lla ja vaalennettu Tamiyan XF-67+XF-Ihonväri :) Sävytetty(filter) nyt muutamaan kertaan lähinnä eri harmailla.


Kaikenlainen kommentointi suotavaa. Näitä keskeneräisiä projekteja on lisääkin ja voin laittaa niistäkin kuvia jos on kiinnostusta.

Niko
Ei muuta ku kuvia vaan näkösälle. On hienoa nähdä muidenkin malleja.
Hienosti rakennettu Tiikerihän siellä on valmistumassa. Niistä muista keskeneräisistä… kiinnostaa kovastikin! Pistä vaan kuvia tulemaan.
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
TomiKovanen kirjoitti:
Tyylikäs Initial. Olet vissiin ruiskulla filtteröinyt, vai ihan pensselizydeemillä?
Tuo vaalennus näyttää tosi hyvältä.
Tahtoo lisää kuvia.
Tere,
kuvia tulee kun edistystä tulee :) Tuo vaalennus on vedetty ruiskulla ja varsinaiset filtterit/sävytykset isokokoisella pensselillä. Välissä oli vielä Future-lakkakerros. Itse asiassa pitäisi laittaa dekaalit piakkoin.
Tuo järjestys eri vaiheissa on hiukan epäselvä mutta kaiketi se kokeilemalla selviää:)

Niko
Viesti on poistettu moderaattorien toimesta.
TomiKovanen kirjoitti:
Siis tosi siisti. Tulee mieleen Gibsonin Sunburst Les Paul. Ei liity kyllä muuten asiaan sitten mitenkään, mutta toi väri iskee kyllä jotenkin hienosti.
-Tomi
En tiedä kitaraa mutta kun nyt katson noita vaalennuksia, ne näyttävät kyllä ihan hyviltä. Suurin kiitos tästä menee Heikkilän Mikalle joka asiassa neuvoi.

Niko
Kivasti maalattu! Voisitko antaa vähän suuntaa antavia vinkkejä miten maalasit tuon? ;D
Aika hieno! Lähikuvatkin on hienoja
Lainaus:
Kivasti maalattu! Voisitko antaa vähän suuntaa antavia vinkkejä miten maalasit tuon? ;D
Toki :) Eli ensin perusruiskumaalattu Humbrolin 67:lla. Tosin sävy sellaisenaan aivan liian tumma. Eli kovasti vaaleammalla sävyllä alkuun ja sen jälkeen sävytykset ja litkutukset eivät tummenna lopputulosta liikaa.
Tässä siis jälkeenpäin vaaleammat läikät Tamiyan Xf-63 German Grey+XF-15 Flesh-sekoituksella. Mainitsin aiemmin XF-67:n mutta se ei todellakaan ollut käytetty väri.
Vaalennuksien kuivuttua pintaan lakkakerros Future-lattiavahalla. Näin sävytykset(filters) saavat paremman tartuntapinnan. Tosin olen myös sävyttänyt mattapintaa kohtuullisella menestyksellä.
Viimeisimpänä olen nyt tasoitellut sävyeroja sävytyskerroksilla joita on nyt lisätty 4 kpl. Ja lisää olisi tarkoitus vielä laittaa vähintään toinen mokoma.
Siirtokuvat piakkoin tai sitten maalaamalla ne. Irto-osat paikoilleen ja seuraavat maalausvaiheet säistämisineen ja litkutukset yms. Ei ole helppoa mallin tekeminen nykypäivänä ;D

Niko