Pienoismallit.net

PuuhaPaja Vuosi 2012

Hyvää Uutta wuotta
Viimeksi muokattu 6.12.2012 12:44
Mallailu rikasta vuotta 2012 kaikille nii ja hyvääkin 8)
Näin tämäkin vuosi pyörahti käymään ja mikään ei ole muuttunut, paitsi saadaanhan me kohta uusi pressa.
Sain käteeni tulevan Stadimallareiden pajan piirustukset ja tilaa tulee lisää ainakin 10 neliötä, sinne saadaan ensisyksynä kaikki masiinat nykyisestä pajasta, sekä kellariluolasta ja toiminnot saman katon alle. Niinkutsuttu Paja tila tulee olemaan 23 neliötä ja viereinen huone ns harrastetila, jota voi käyttää mallien kokoamiseen ja liimailuun on reppavasti 33 neliötä.
Pajaan sijoitetaan kaikki koneet, juotos ja hitsailuvärkit sekä enemmän ja vähemmän pölyävä, (meluava) työstö sekä maalauspiste johon tulee oma poistoimuri suoraan senän läpi ulos.
Viikonlopun aikana suunnittelen tilaan koneiden sekä työpöytien paikat että sähvömies osaa vetää oikeisiin paikkoihin tökkelit, joita on aina liian vähän.
Aika näyttää koska talon remontti on kokonaisuudessa valmis mutta aikataulun mukaisesti syyskuussa sinne pitäisi päästä muuttaamaan, tosin nyt jo ovat kuulemma 6 viikkoa myöhässä.
Viimeksi muokattu 2.3.2012 09:39
Tässä piirustus uudesta pajasta ja koneiden sijoittelusta


Laajempi kuva piirustuksista


Vastapäätä käytävän toisella puolella on WC tilat ja vieressä vasemmalla se harrastetila jota voi käyttää mallien kasaamisessa sekä yms kokoontumisissa.
Sisäänkäynti tiloihin tulee Castreninkadulta suoraan sisäpihalta, tai Alppikadun puolelta Pääsisäänkäynnin kautta. Tiloissa on ympärivuorokautinen kameravalvonta, joten turvallisuus on taattu ;)
Pajan oikeanpuoleisen seinän takana sijaitsee saunan pukuhuone. Tietty tarvittaessa voisi kysäistä olisikohan mahdollisuus saunomiseenkin.

toivottavasti remontti ei pahasti myöhästy ja ennen ensitalven lumia pääsemme sisälle.
Viimeksi muokattu 2.3.2012 10:02
Kiinteistön remontti edistyy ja toivoa olisi, että jo ensikuussa pääsisimme uutta tilaa kalustamaan ja loppukuussa muuttamaan kaikki koneet ja laitteet saman katon alle.
Lohduttomalta näyttää remontti, tällätietämän marraskuun 15pv pitäisi päästä tavaroita roudaamaan sisälle, saapi sitten nähdä koska uusi paja on pelikunnossa. Ehkä tammikuussa.

Plinks, tämä pihalla seisova tönö ei ole uusi paja vaan roskakatos, Paja tulee sijaitsemaan sen takana tällähetkellä hupun alla olevassa rakennuksen alakerrassa.
Nyt puretaan rakennustelineitä pois ja lopputarkastuksen pitäisi olla ensikuun 15pv. Mikäli aikataulu pitää paikkansa heti senjälkeen puuhapajan kalusto siirtyy inarintieltä ja kellaripajalta uusiin tiloihin, tosin sinne tarvitsee ensin rakennella uudet työpöydät. Olisikohan porukoilla kiinnostusta tuoda mallejaan avajaisiin näytille?
olli henttonen kirjoitti:
Olisikohan porukoilla kiinnostusta tuoda mallejaan avajaisiin näytille?
Jo vain se kiinnostaa.Voisin tuoda jokusen panssarin ja kanuunan :)
Ou jee… tarjous otettu vastaan vähän ideoin että siinä samalla siinä olisi mahdollisuus pitää pientä ns. työpajaa ja näyttää mallia.
Remontti edistyy vauhdilla ja sisätilat alkaa olemaan kuosissa sekä huppu on poistettu ja viimeisetkin rakennustelineet saavat kyytiä. Ehkä tässäkuussa pääsemme roudaamaan PuuhaPajan kamat sisälle.