Pienoismallit.net

Kehityskeskustelu: ryhmärakentelut

Moi Kasimir,,
Tuossa taannoin sain kurkistaa erään tämän saitin jäsenen 1/35 skaalan Trumpan T-80 ja Xactin T-80 rakennussarjoihin ja pakko todeta, että ko. rakennussarjat tekivät vaikutuksen laadullaan, joka on erinomaista tasoa. Lainaten ko. saittilaisen mainiota ilmaisua T-80 (ja myös T-90) vaunut ovat räyhäkän näköisiä; juuri näin, T-80/T-90 vaunut ovat räyhäkämmän näköisiä kuin länsimaiset vastineensa Leo 2:t, Abramsit, Challangerit. Leclercit ja Merkavat - räyhäkäs on aivan ässä sana kuvaamaan T-80/T-90 vaunuja, olisinpa itse keksinyt ko. ilmaisun. No niin, erityisesti Trumpan laatu löi ällikälle ja onhan Mengiltä ja Zvezdaltakin mainiot T-90 rakennussarjat - kyllä mallareita nyt hellitään upeilla T-80/T-90 vaunusarjoilla.

Ja joo, T-sarjan vaunut ovat loistava ryhmisidis, mutta toivon mukaan vasta ensi vuonna, kun kädet on muutenkin täynnä keskeneräisiä projekteja ja jotain olisi kiva saada valmiiksikin…Parhain terveisin, AJ
Parempi nikkaroida kun muovi on tuoretta, eli ajattelin rakentelun loppumista viimeistään vuodenvaihteessa.
Hyllyssä odottavat motivaatiota ja inspiraatiota T-55, T-72 ja T-90. Jospa ryhmis antaisi puuttuvan kimmokkeen eli jollakin noista lähden mukaan.
Itseäni voisi kiinnostaa jokin "länsimaistettu" T-variantti tyyliin Tiran 5, Marksman tai Achzarit. Jos muunnelmat sallitaan, niin todennäköisesti osallistuisin. Vuoden loppu OK.
Aikataulu on erittäin hyvä keskeneräisten projektien kannalta ja tuo "T-aihe" on hyvä,eli mukana olen. Kohteeni valitsen T-vaunuvarikoltani lähipäivinä! :)
Onhan toi T-55 Enigma tuolta huuudellut jo pitemmän aikaa…
Itselläni olisi odottamassa kaksikin T-sarjan panssaria. Joten osallistun kummallakin, jos tällä kertaa ei edes harrasteta ahdasmielistä skaalarasismia. ;D
Mitä mitä mitä, eikö tosiaan löydy enempää T-sarjan rakentamisesta innostuneita?

Mr. Lankinen eikös se pelkän 1:72 skaalan rakentaminenkin ole ahdasmielistä.
Kasimir K kirjoitti:
Mitä mitä mitä, eikö tosiaan löydy enempää T-sarjan rakentamisesta innostuneita?
Pitäiskö sun tehdä tästä ihan oma keskustelu, sillä tavalla näköjään muutkin ryhmärakentelut saadaan kokoon.

Keksi vähän myyvempi otsikko. Tuo Kehityskeskustelut jne ei houkuttele lukemaan ainakaan niitä, jotka joskus työelämässä ovat kyseisiín keskusteluihin osallistuneet :)
Aiheeseen liittymätöntä. Klikkaa tästä nähdäksesi tekstin.
Huom! Pysythän aiheessa etkä ota tätä käyttäjän offtopiciksi merkitsemää sisältöä mukaan keskusteluun.
Petri Lyy kirjoitti:
Keksi vähän myyvempi otsikko. Tuo Kehityskeskustelut jne ei houkuttele lukemaan ainakaan niitä, jotka joskus työelämässä ovat kyseisiín keskusteluihin osallistuneet :)
Jeps, meillä noi oli alkujaan HaKe (Haluan kenkää?)-keskusteluja, porukkaa kun on vähennetty, niin nyt OtO (Oman toimen Ohella?)-keskusteluja.